iPhone

Újabb iPhone OLED kijelzővel

2018.05.28

A friss hírek szerint a 2018 őszi új iPhone-ok közül kettő is OLED panellel érkezik.

Ming-Chi Kuo szerint a három, szeptemberben érkező iPhone mindegyike edge-to-edge kijelzővel rendelkezik, emellett notch, TrueDepth kamera és Face ID is bővíti a tudáslistát. A legnagyobb meglepetés, hogy nem a két erősebb tudású, hanem a legolcsóbb és a legdrágább kaphatja a Samsung-féle kijelzőt.

A KGI Securities elemző szerint az iPhone X utódja – talán iPhone Xs – 5.8 colos OLED kijelzővel érkezik, míg jön az iPhone Xs Plus, 6.5 colos, szintén OLED panellel. Ezek mellé jöhet harmadiknak az olcsó iPhone 9 a maga 6.1 colos LCD megjelenítőjével. Ez utóbbi egy darab hátlapi kamerával rendelkezik majd.

Az alábbiakban az egyik 2018-as iPhone alkatrészt láthatjuk, a Twitteren Mr-white néven szereplő felhasználó posztolta az alábbi képet, a leírás szerint ez a 6.1 colos iPhone X kijelzője OLED alapokon, ez pedig ellentmond a híres elemzőnek. Kuo egyik utolsó, Apple-höz kapcsolódó kiírása arról szólt, hogy a 6.1 colos iPhone 9 olcsó lesz, 550 dollár körüli árat jósolt, ennek megfelelően megnyirbált tudással, várhatóan LCD megjelenítővel. Ezek alapján nincs kizárva, hogy Mr-white fotóján inkább a 6.5 colos iPhone X darabja látható.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei