Samsung Galaxy S7

Új kamera, nagyobb akkumulátor: Galaxy S7 és S7 edge specifikációk

2016.01.07

Bár semmilyen hivatalos tudást nem ismerünk még a nagyobbik dél-koreai gyártó két hónapon belül érkező újdonságaival kapcsolatban, a Phone Arena munkatársai a kínai tech blogokról összegyűjtötték az összes lehetséges és reális információt.

Így a Samsung Galaxy S7 edge 5.5, míg a Galaxy S7 5.17 colos kijelzővel érkezhet, a Samsung szerencsére visszaadja a microSD bővíthetőséget a felhasználóknak, hiszen ez az az oka, amiért tavaly több millióan választottak más modellt a Galaxy S6-ok és a Note 5 esetén, a bővítés hiánya sokak számára elfogadhatatlan. Szó esett még nagyobb kapacitású, 3000 és 3600 mAh akkumulátorról, ha igaz lesz a hír, akkor ezek a legnagyobb teljesítményű telepek a széria történetében, teljesen új kameráról, valamint még gyorsabb chipsetekről, bár ez utóbbi teljesen evidens egy új készülékcsalád esetében. Reméljük, hogy az új Samsung Galaxy A9 trendet teremt a gyártónál, hiszen a 4000 mAh-s erőforrás egy szebb jövőt mutathat. A kamera „csak” 12 megapixel felbontású lesz, a rekesz f/1.7 és az sincs kizárva, hogy dual-PD technológiát is kaphat (dual-fotódióda), valamint 1.2 colos érzékelő területet.

http://www.telefonguru.hu/images/content/Alleged-Galaxy-S7-specs.jpg

Az előbbi adatok hitelessége esetén a Samsung egy méreteset lépne előre az értelmetlen pixel háborúban. Figyelembe véve, hogy már a Samsung Galaxy S6 és a Samsung Galaxy Note 5 okostelefonok is kiemelkedően jó minőségű fotókat készítenek, nagyon kíváncsiak vagyunk a Galaxy S7 teljesítményére.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei