teszt

Teszt: HTC One, a trónkövetelő

2013.05.31

Nálunk járt a tajvani gyártó 2013-as zászlóshajója, a HTC One. A HTC új készüléke gyönyörű, rendkívül nagy tudású, az kamera újítása miatt viszont nagyon megjárta.

Nálunk járt a tajvani gyártó 2013-as zászlóshajója, a HTC One. A HTC új készüléke gyönyörű, rendkívül nagy tudású, az kamera újítása miatt viszont nagyon megjárta. Hiába mutatta be a konkurenciával nagyjából egyidőben és volt rá leadható előrendelés már februárban, egyszerűen totálisan megcsúszott a szállítással, így nem volt ritka az sem, hogy valaki több mint két hónapot várt a telefonra, ami valljuk be őszintén, nagyon rossz stratégia. A HTC-nek pedig hatalmas szüksége van a One sikerére – amely azóta beigazolódni látszik –, hiszen a tavalyi HTC One X nem hozta be a reményeket.

A nálunk járt, ezüst HTC One-t ezúttal is a VIP Phone biztosította. A lapos gyári dobozban csak egy hálózati töltőfej, egy agybadugós, fekete-piros Beats Audio headset, valamint egy adatkábel lapul a SIM tálca kiszedéséhez szükséges fémből készült cucc mellett. A HTC receptváltásába beletartozik a külső módosítása is, így a One dizájn tekintetében nem mondható egyértelműen az előd modell utódjának. Adott az alumínium, egyébiránt unibody, tehát szétszedhetetlen burkolat, ez nagyon kellemes fogású és tapintású, bár csúszós a hátlap...

A HTC One teszt kattintás után folytatódik!A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei