iPhone 5

Így turbózhatod fel az iPhone-odat

2014.03.13
Címkék:

iPhone 5

,

Apple

,

trükk

,

gyors

,

iOS


Az alábbiakban a The Huffington Post által összeszedett öt trükköt mutatjuk be, amelyek segítségével az iPhone-od még gyorsabb lehet.

Az alábbiakban a The Huffington Post által összeszedett öt trükköt mutatjuk be, amelyek segítségével az iPhone-od még gyorsabb lehet. Az Apple modelljei nem véletlenül népszerűek évek óta, a rendszer sajátossága miatt sokáig gyors és hibamentes maradhat az OS, így a felhasználói élmény sokáig nem csorbul. Azonban mi a teendő, ha ezek az idők elmúltak és egyre sűrűbben „akad be” a rendszer?

/txt/hirek/kepek/bgr-iphone-5s-0_20140313.jpg

A The Huffington Post listája a következő:

  1. A beállítások, általános részben a használat szerinti listát kiválasztva törölj minden olyan alkalmazást, amit nem használsz. Csak feleslegesen foglalja a helyet és a memóriát.
  2. Akárcsak az asztali hasonló alkalmazások esetében, az iPhone-ban sem árt néha a böngésző cache-t üríteni. Ehhez elég a Beállítások, Safari, majd Előzmények, és Sütik és Adatok törlésére nyomni.
  3. Töröld a régi üzeneteket az iMessage-ből, ezeket lehet egyesével vagy az összeset is egyszerre kukázni.
  4. Kapcsold ki az automata frissítéseket! A legtöbben ezt a funkciót bekapcsolva hagyják, hogy azonnal a legfrissebb változatot tudják a telefonjukon minden appból, pedig ez nem mindig célravezető. A Beállítások, iTunes & App Store menüpontban lehet kikapcsolni az automata update-et.
  5. Kapcsold ki a helyi szolgáltatásokat (location services)! Ez az egyik legfontosabb, hiszen nemcsak gyorsabb lesz a rendszer, de még az akkumulátor üzemidőre is igen jótékony hatással lesz. Sok program igényli eme funkció bekapcsolását, holott nem lenne szükséges azok működéséhez. Kikapcsolható a Beállítások, Privát, Location Services menüpontban, illetve itt engedélyezhető is azon appok számára, amelyeknek tényleg szükségük van rá.


A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei