Samsung Galaxy S8

Galaxy S8 és Mi 6: Snapdragon 835 chipsettel

2016.11.29

Úgy hírlik, megvan, hogy a Qualcomm legújabb és jelenlegi legerõsebb processzora, a Snapdragon 835 mely modellekben debütál 2017-ben.

Nem túl meglepõ, hogy a jövõ év csúcsmodellek kapják meg a legjobb chipsetet, így tehát a Samsung Galaxy S8, valamint a Xiaomi Mi 6 – így elsõként a kínai gyártók közül –, legalábbis a kínai IHS elnöke, Kevin Wang és az iSupply állítása szerint. A Qualcomm nemrég megerõsítette, hogy a processzor kész és a mobilgyártóknál van tesztelésen. Wang azt is elárulta, a két említett okostelefon márciusban jelenik meg, ez abszolút egybevág a korábbi pletykákkal, miszerint a Samsung az MWC-n leplezi le az új Galaxy S családtagot.

http://www.telefonguru.hu/images/content/Snapdragon-830-header.jpg

Wong leírása szerint már márciusban piacra is kerülhet a Mi 6. Érdekes egybeesés, ugyanis egy korábbi hírben arról írtak, hogy az Oppo Find 9 kapja meg elsõként a Snapdragon 835-öt és lesz kapható a boltokban. A Galaxy S8-at emellett egyébként hagyományosan még egy chipsettel is szerelik majd, az, hogy ki melyiket kapja, piacfüggõ, mint évek óta.

http://www.telefonguru.hu/images/content/Xiaomi-Mi-6.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei