Ennyiért vehetsz Huawei Mate 8-at!

2016.01.07| GSM Arena

Végre az is kiderült, hogy a régóta pletykált Huawei Mate 8 csúcsmobil mennyibe fog kerülni.

A CES 2016-on elsõként a Huawei újdonságait csodálhattuk meg, a hírek között kiderült az is, hogy a Mate 8 elérhetõ lesz az Egyesült Államokban is, ám ott Huawei GX8 néven, amely valójában sokkal inkább a G8 / G7 Plus egy másik változata, így hoppon maradnak az amerikai érdeklõdõk. A Mate 8 hat colos behemót, hamarosan megvásárolható lesz Európában, méghozzá hatszáz és hétszáz eurós áron, a 3 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájt tárhellyel ellátott változat az olcsóbb, míg a többet értelemszerûen a 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájt tárhellyel ellátott telefonért kell majd kicsengetni. A tudása nem változott, így Kirin 950 chipsetet, full HD kijelzõt, 16 megapixeles hátlapi kamerát, 8 megapixeles szelfi változatot, optikai képstabilizátort és egy négyezer mAh-s akkumulátort kap a készülék.

Ennyiért vehetsz Huawei Mate 8-at!

A Mate 8 egy továbbfejlesztett 6 rétegû hûtési technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetõen a készülék kevésbé melegszik, ráadásul az energiafelhasználása is mérsékeltebb. 4000mAh-s akkumulátorával a Mate 8 az egyik legjobb energiahatékonyságot kínálja az iparágban: akár két és fél napot normál használat közben. Gyors töltési technológiájának köszönhetõen a telefon 30 perc alatt feltölthetõ olyan szintre, hogy egy napig kitartson, 105 százalékkal gyorsabban, mint az Apple iPhone 6s Plus. Normál használat során a fogyasztók közel két és fél napig töltés nélkül használhatják a Mate 8-at. Gyakori használat esetében a telefon valamivel kicsit több mint másfél napot kibír töltés nélkül.Az ár mellett érdemes szót említeni a Mocha Brown színrõl is, amelyre a gyártó méltán büszke, hiszen különlegesnek számít a telefonok között. A Huawei GX8 2016 elsõ negyedévében jelenik meg a tengerentúlon, 350 dolláros áron.

Update:

„A Mate 8 Magyarországon várhatóan január végétől lesz megvásárolható, 199 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron a Media Martknál és az EDigitalnál ezüst (moonlight silver) és szürke (space grey) színekben.”

Ennyiért vehetsz Huawei Mate 8-at!

 



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Tíz másodperces videón a Huawei Nexus!

Tíz másodperces videón a Huawei Nexus!

2015.08.06
| Phone Arena
Az idén érkező Huawei Nexus okostelefon tíz másodperces videón látható, lesz ujjlenyomat-olvasó és C típusú USB is.
Xiaomi Mi Pad 2: brutálisan jó teszteredmény!

Xiaomi Mi Pad 2: brutálisan jó teszteredmény!

2015.11.30
| Phone Arena
A feltörekvõ kínai gyártó múlt héten mutatta be a Xiaomi Mi Pad 2 táblagépet, amely a két évvel ezelõtt debütált elõd, Xiaomi Mi Pad ráncfelvarrott változata.
Ennyiért vehetsz Huawei Mate 8-at!

Ennyiért vehetsz Huawei Mate 8-at!

2016.01.07
| GSM Arena
Végre az is kiderült, hogy a régóta pletykált Huawei Mate 8 csúcsmobil mennyibe fog kerülni.
Hat colos szörny: itt a Huawei Mate 8!

Hat colos szörny: itt a Huawei Mate 8!

2015.11.26
| Phone Arena
A kínai gyártó reggel bemutatta végre a sokat pletykált Huawei Mate 8 okostelefont, amely abszolút a phablet kategóriában hódít méretes, 4000 mAh-s akkumulátorával és gyönyörű, minőségi burkolatával.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei