Xiaomi Mi 6

Ennyibe fog kerülni a csúcs Xiaomi Mi 6!

2017.01.10

Rögtön két verzióban is piacra dobja a Xiaomi a Mi 6 okostelefont, lesz egy lapos és egy hajlított kijelzõs változat, akárcsak a Galaxy S6 és S7-bõl.

A Samsung Galaxy S8 mellett – amely csak késõbb mutatkozik be, nem a CES 2017-en – a Xiaomi Mi 6 lesz az elsõ készülék, amelyben megtalálható lesz a Qualcomm legújabb chipsete, a Snapdragon 835. A benchmark adatok szerint több mint kétszáztízezer pontot tudott összeszedni a processzor, amely jelenleg a legjobbnak tûnik a telefonok között. Érdekességképp: az Apple iPhone 7 Plus jelenleg 183 ezer pontot tud elérni A pletykák szerint a lapos kijelzõs Mi 6 361 dollárba kerül majd, míg a hajlított változatért már 433 dollárt kérnek el, ez persze csak a kínai megrendelésekre lesz igaz, felénk jóval többért mérik majd. Ennek ellenére úgy tûnik, hogy a gyártó próbálja továbbra is a lehetõ legalacsonyabban tartani az árat, hogy továbbra is sikeresek legyenek.

http://www.telefonguru.hu/images/content/xioami-mi-6-2.png

Jól mutatja a kezdõ ár is ezt, mivel mindössze 9 dollárral kell többet kifizetni majd az alap modellért mint a tavalyi nagy sikerû Xiaomi Mi 5-ért, ez ugyanis 352 dollárt kóstált megjelenéskor. A Snapdragon 835 chipset mellett 4 vagy 6 gigabájt RAM, húsz megapixeles dual kamera is jellemzi a Xiaomi Mi 6-ot. A konkurens Samsung Galaxy S8 várhatóan április 18-án kerül a boltokba, lényegesen magasabb áron, míg a kínai Mi 6 február 6-án debütál és várhatóan március elején piacra is kerül.

http://www.telefonguru.hu/images/content/mi6bench.jpg

http://www.telefonguru.hu/images/content/Xiaomi-Mi-6-Price-leaked-2.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei