Xiaomi Mi MIX

A csodaszép kínai koncepció gyöngyházfehérben

2017.01.09

Az egyre inkább feltörekvõ kínai gyártó bemutatta csodaszép modelljének újabb színváltozatát.

A gyöngyházfehér Xiaomi Mi Mixtõl eláll az ember lélegzete még a monitor mögött is, nemhogy élõben a CES 2017 világkiállításon. A világ egyik legismertebb kínai mobil- és egyéb gyártója szeretné még jobban megismertetni magát az Egyesült Államokban és ez igen jól megy, ugyanis hihetetlenül népszerûek a különbözõ készülékei. A Xiaomi ugyanis nemcsak telefonokat gyárt, de van tabletje, biciklije, ultrahangos párásítója, számos fülhallgatója, fejhallgatója, power bankja, okoskarkötõje, laptopja, egérpadja és minden, amit el lehet képzelni.

http://www.telefonguru.hu/images/content/mi-mix-tl.jpg

A Xiaomi Mi MIX megjelenésekor írtunk a készülékrõl mi is, a telefon méretes megjelenítõt kapott, amely körül szinte egyáltalán nincsen keret. Eredetileg csak koncepciónak indult, ám végül szériagyártásba került, ám sajnos a gyártási nehézségek miatt csak igen limitált példányszámban tudják értékesíteni. Ebbõl kifolyólag gyakorlatilag fél perc alatt elkapkodják mindig a tízezer darab egyikét, valamint pont ezért legnagyobb bánatunkra csak Kínában árusítják. Most ez a telefon kapott gyöngyházfehér burkolatot, amelyben valóban gyönyörû lett. Sajnos egyelõre nem kaptunk olyan információt, miszerint a Xiaomi még több országban kezdené forgalmazni ezt a szépséget.

http://www.telefonguru.hu/images/content/overall-future-w-bg.jpg

http://www.telefonguru.hu/images/content/686A7C7B34151702A3DD2820A75F598E0518DFC8AC696C89BApimgpsh-fullsize-distr.jpg

http://www.telefonguru.hu/images/content/042EA0C5F6419ACDAE75883155B6BAC92CC563ABC6166C2BEEpimgpsh-fullsize-distr.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei