Annyira mégsem keret nélküli a Mi MIX

2016.10.26| Phone Arena

Tegnap jelent meg a Xiaomi Mi MIX phablet, hatalmas kijelzővel, erős hardverrel és keret nélküli megjelenítővel. Ez utóbbi esetében icipici csalást tapasztalhatunk.

Nem arról van szó, hogy teljesen valótlant állított volna a kínai gyártó, csak éppen a koncepcióképeken különlegesebbnek tűnik a modell mint valójában. A Mi MIX esetében a 6.4 colos megjelenítő az előlap 91.3 százalékát elfoglalja, ami egyedülálló. Azonban a keret nélküli jelző nem állja meg teljesen a helyét, ugyanis természetesen szükség van valami merevítésre. Így tehát a bejelentésen látható készülék valójában rendelkezik egy vékony kerettel. Persze attól függetlenül, hogy promo képeket használt a Xiaomi, valójában is csodaszép a Mi MIX.

Annyira mégsem keret nélküli a Mi MIX

Dizájn szempontjából 2014-ben láthattunk már hasonló készüléket az amerikai Sprint szolgáltatónál, az Aquos Crystal képében. Azonban ez a „keretmentes” telefon öt colos, középkategóriás volt, míg a Xiaomi Mi MIX abszolút a csúcskategóriába tartozik. A MIX november 4-én debütál Kínában, 520 dolláros áron kezd.

Annyira mégsem keret nélküli a Mi MIXA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei