500 forintért 100GB mobilnet a Telenortól

2020.12.03| Telenor
Címkék:

Telenor

,

mobilnet

,

100GB

,

akció


Egyszeri 100 GB belföldi mobilnet most 500 forintért vásárolható meg a decemberi hétvégékre, valamint karácsony idejére.

A Telenor reprezentatív kutatása szerint idén karácsonykor a megkérdezettek 75%-a számol azzal, hogy azokkal, akikkel máskor személyesen találkozik  az ünnepek alatt, most a kapcsolattartást más módon oldja meg: 51%-uk tervezi, hogy chat appokon küld szeretteinek szöveges üzenetet, 42% pedig videohívást indít, de a válaszadók ötödénél a több fős, családi videohívás is felmerül lehetőségként. Ehhez az elegendő adatkeret nem lehet akadály a Telenor karácsonyi adatjegy-ajánlatával.

A szolgáltató ügyfelei a MyTelenor alkalmazásban december minden hétvégéjére mindössze 500 forintért vásárolhatnak 100 GB-os egyszeri, kiegészítő adatjegyet (amelyből 1 GB felhasználható az 1. roaming díjzónában), amennyiben lakossági, kisvállalkozói, flottás számlás vagy kártyás, hangalapú publikus vagy zártkörű tarifát használnak.

500 forintért 100GB mobilnet a Telenortól

Az akciós adatjegy a hónap első három hétvégéjén – december 4-5-6., december 11-12-13., és december 18-19-20. – pénteken 0 órától aktiválható, és az adott hétvégén vasárnap 24 óráig használható fel. A karácsonyi ünnepléshez pedig már december 22-től érvényesíthető, ez esetben december 27-én éjfélig érvényes. A kedvezményes adatjegy egy előfizetéshez akár mind a négy decemberi hétvégén megrendelhető, de egy hétvégén előfizetésenként csak egyszer aktiválható.

Az ünnepi adatjegy a MyTelenor alkalmazásban aktiválható, amely Androidra elérhető a Play Áruházban, iOS-re az AppStore-ban, valamint a Huawei AppGallery-ben. A kisvállalati ügyfelek emellett SMS-ben is megrendelhetik a XMAS100 szó 1744-es számra történő küldésével.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei