Ismét ingyenes lesz a Hipernet november 6-án a Telenornál

2015.11.04| Telenor

Az Internetes Vásárlás Napja alkalmából a Telenor további, online kedvezményekkel is készül.

2015. november 6-án ismét ingyenessé teszi a Telenor a Hipernetet, melynek köszönhetően ügyfelei szabadon, adatmennyiségi korlátozás nélkül élvezhetik belföldön a szupergyors mobilinternetet. Az akció apropója az idén ötödik alkalommal megszervezett Internetes Vásárlás Napja. A Telenor célja, hogy ügyfelei minél szélesebb körben megismerkedjenek a Hipernet adta lehetőségekkel, ezért a társaság évente több alkalommal szabadon elérhetővé teszi előfizetői számára szupergyors mobilinternet hálózatát. Ezeken a napokon a felhasznált adatmennyiség nem adódik hozzá a tarifákban foglalt adat-kerethez, így a kezdő és haladó mobilinternetezők egyaránt ingyenesen és mennyiségi korlátozás nélkül fedezhetik fel a mobilnetezés örömeit.

A Telenor tapasztalata az, hogy ezeken a különleges napokon jóval magasabb adatforgalmat bonyolítanak ügyfeleik, ami a korlátlanságot okosan alkalmazó profi felhasználók által generált adatmennyiségen kívül a kezdő mobilinternetezők első próbálkozásaiból tevődik össze.

Ismét ingyenes lesz a Hipernet november 6-án a Telenornál

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

November 6-a – idén a harmadik ingyenes Hipernet nap - egybe esik az Internetes Vásárlás Napjával. Az ingyenes Hiperneten kívül a Telenor egyedi, erre az alkalomra kidolgozott online akciókkal is várja az érdeklődőket mely kizárólag az erre az alkalomra dedikált honlapon lesz elérhető. Az Internetes Vásárlás Napját idén ötödik alkalommal szervezik meg Magyarországon. A kezdeményező Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület célja az online vásárlás előnyeinek megismertetésén túl a tudatos vásárlásra nevelés. A program iránti növekvő érdeklődést mutatja, hogy egyre több online kereskedő csatlakozik, tavaly már közel négyszáz webshop vett részt az akcióban.
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei