Óriási készletrobbantás a Telenornál

2012.05.24| Telenor

Csak egyetlen napig lehet féláron megvenni akár csúcsmobilokat is a Telenornál, holnap, azaz május 25-én, pénteken!

Csak egyetlen napig lehet féláron megvenni akár csúcsmobilokat is a Telenornál, holnap, azaz május 25-én, pénteken! Mobiltelefonok széles választéka 50% kedvezménnyel, új lakossági számlás vagy új generációs kártyás előfizetés vásárlásakor, tarifamegtartással és/vagy hűséggel, 20% kedvezménnyel, új lakossági kártyás előfizetés vásárlásakor.

Készülékárlista meglévő lakossági ügyfeleknek és kisvállalkozóknak

Készülékárlista új lakossági ügyfeleknek és kisvállalkozóknak

djuice készülékárlista

A fenti kedvezményes készülékajánlat kizárólag 2012. május 25-én üzleteink nyitvatartási idejében, az üzletben aznap elérhető készlet erejéig érvényes, 2 év tarifamegtartás és/vagy 1, illetve 2 éves hűség aláírásával új Telenor (és djuice, valamint Red Bull Mobile) lakossági vagy kisvállalkozói számlás valamint új generációs kártyás előfizetés vásárlása vagy Bónusz Program igénybe vétele esetén. A kártyás ajánlatban biztosított 20% kedvezmény új Telenor vagy djuice kártyás előfizetés vásárlása esetén érvényes. A kedvezménnyel csökkentett árakat a május 25-ei aktuális árlista tartalmazza. A kedvezmény egyszer vehető igénybe és más ajánlattal nem vonható össze. Magánszemélyek maximum 2, adószámmal rendelkező kisvállalkozó ügyfelek pedig maximum 5 készüléket vásárolhatnak kártyás csomagban évente. A 0 Ft-os árú akciós készülékek esetében a kedvezmény értelemszerűen nem csökkenti tovább a vételárat, a készülék az adott tarifacsomag kategóriában továbbra is 0 Ft-ért vásárolható meg. A Telenor a vásárlást és a részletre vásárlást előlegfizetéshez kötheti melynek maximum összege 80 000 Ft.

Az ajánlatban kizárólag az alábbi mobiltelefonok vesznek részt:Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei