30 wattos, USB-C-Lightning töltő érkezik az iPhone 14 Pro mellé?

2022.08.30| 9to5 Mac
Címkék:

iPhone 14 Pro

,

30W


Alig egy héttel a bejelentés előtt friss pletyka érkezett, mely szerint az Apple iPhone 14 Pro új, 30 W-os töltőt kap, USB-C-Lightning kábellel.

Egy héttel az iPhone 14 Pro bejelentése előtt egy pletyka azt sugallja, hogy az okostelefon új, 30 W-os töltő támogatásával fog rendelkezni – ez megerősíti az Apple iPhone készülékekre érkező 30 W-os GaN töltőről szóló korábbi jelentést.

Ezúttal DuanRui Twitter felhasználó, aki főleg Apple hírekkel foglalkozik, azt írta, hogy az iPhone 14 Pro sorozat 30 W-os töltési teljesítményt kaphat egy töltőmárka miatt, amely „új töltőtermékeket kezdett el küldeni a médiának tesztelésre és az iPhone 14 reklámokban is szerepelni fog.”

Azt is mondja, hogy „a töltő gyártója által adott adatkábel továbbra is a Lightning interfészt használja”, az Apple azt tervezi, hogy 2023-ban USB-C-re cseréli a portot az iPhone 15-tel.

Nem először hallunk egy gyorsabb, 30 W-os töltőről az iPhone 14 Pro-val kapcsolatban. Márciusban Ming-Chi Kuo elemző kijelentette, hogy „2022-ben az Apple kiadhatja következő GaN töltőjét, amely körülbelül 30 W-ot támogat és új formai kialakítással rendelkezik.”

30 wattos, USB-C-Lightning töltő érkezik az iPhone 14 Pro mellé?

A 35 W-os Apple töltő

Bár a cég új, 35 W-os GaN töltő opciókat adott ki az újratervezett M2 MacBook Airhez, nem lenne meglepő, ha az iPhone 14 Pro támogatná a gyorsabb töltési lehetőségeket, mivel sok okostelefon-gyártó őrülten gyors töltési időt kínál.

Kioriku Twitter felhasználó, aki anno helyesen megjósolta, hogy az iPhone 13 csak a felhasználó szemével lesz feloldható maszk viselése közben, szintén úgy véli, hogy a következő iPhone támogatni fogja a 30 W-os töltést.

Az Apple első GaN töltőjét tavaly jelentették be. Ez a 140 W-os USB-C hálózati adaptervolt az akkor új 16 hüvelykes MacBook Pro-hoz. Ez a GaN technológia kisebb, könnyebb és energiatakarékosabb töltők készítését teszi lehetővé.

Ennek ellenére, bár egy erősebb és hatékonyabb töltő jó tervnek tűnik, az is elkeserítő, hogy az Apple szinte minden évben megváltoztatta adaptereinek teljes kapacitását. Az iPhone 11 Pro támogatta a 18 W-os töltőt, a 12 Pro, egy új 20 W-os adaptert, most pedig egy 30 W-os GaN töltőről beszéltek, amit természetesen az embereknek külön kell megvásárolniuk.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMegszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

2022.11.16
| Phone Arena
Egy friss Samsung Galaxy A54 5G szivárgás felfedte, mi lehet 2023 legjobb középkategóriás telefonja.
A héten érkezik az iOS 16.0.3!

A héten érkezik az iOS 16.0.3!

2022.10.04
| PhoneArena
Van még mit javítani az új iOS rendszerben, mutatjunk, hogy milyen hibák lesznek javítva az új frissítésben.
Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

2022.10.11
| Phone Arena
A Meta több mint négyszáz Facebook-kompromittáló Android- és iOS-alkalmazást észlelt, amelyeket „azonnal” törölnie kellene adatai védelme érdekében.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei