OnePlus 5T

10 mázlista ingyen OnePlus 5T-t kap

2017.11.10
Címkék:

OnePlus 5T

,

OnePlus 5

,


Tíz mázlista a hivatalos megjelenés előtt veheti kézbe az új csúcsmobilt.

Az különleges felhívást a hosszabb idő után szerencsére visszatért OnePlus Lab hirdette meg, gyakorlatilag mindenki más előtt tesztelhetik le a mobilt azok, akik bejutnak a várhatóan több milliós jelentkező közül az első tízbe. A OnePlus fórumán az egyik staff jelentette be, hogy a tíz legelvetemültebb feladata a OnePlus 5T tesztelése és az első benyomások megírása lesz a OnePlus közösségnek, hiszen a gyártó számára ez a legfontosabb marketing.

A jelentkezést egy linken keresztül lehet leadni, ahol néhány alap adat megadása után egy maximum háromszáz szavas kis tesztet kell beküldeni a jelentkező által valaha tesztelt legjobb telefonról. A OnePlus külön bónuszpontokat oszt azért, ha valaki a mobilos fotózásban is jeleskedik. A jelentkezéseket november 15. tíz óráig várják. A november 16-i leleplezés előtt már megtudtuk, hogy milyen áron jön (vagy nem) a kínaiak zászlóshajója, azt is, hogy várhatóan hogyan fog kinézni a 18:9 képarányú, újfajta megjelenítővel, valamint hogy maga a bejelentés fizetős lesz és jótékony célra fordítják az ebből befolyt összeget. 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei