Ingyenes lett a WhatsApp és az is marad!

2016.01.19| BGR
Címkék:

WhatsApp

,

ingyen

,

chat

,

SMS


A Facebook által felvásárolt WhatsApp üzenetküldő immár teljesen ingyenesen használható lesz, legyen szó iOS, Android vagy egyéb platformról. Így tehát már az évi 1 dolláros díjat sem kell kifizetnie senkinek.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

„Napjainkban több mint egymilliárd ember használja a WhatsAppot, hogy kapcsolatban maradjon a barátokkal és a családtagokkal” – adta hírül a cég abban a blog bejegyzésben, amely a teljesen ingyenessé válásról szól. „Elég megnézni az Indonéziában élő friss apát, amint megosztja a fotóit a rokonokkal, vagy a brazil doktort, aki így tartja a kapcsolatot a betegeivel, a WhatsApp gyors, egyszerű és megbízható.”

Ingyenes lett a WhatsApp és az is marad!

Több év után rájöttek a cégnél, hogy nem mindenkinek van lehetősége kártyával kifizetni az egyébként nevetségesen olcsó éves díjat, így az elgondolás nem működött jól, számos felhasználó kirekesztett lett emiatt a kapcsolattartásból az első ingyenes év után. Így a következő hetekben minden platformon eltörlik a fizetést. Így tehát a WhatsApp a Facebook a második, teljesen ingyenes üzenetküldő alkalmazása lesz a Messenger mellett. Mark Zuckerberg csapata természetesen ebből is szeretne pénzt kicsikarni, így hamarosan elkezdik a teszteléseket üzletek, külsős felek, cégek számára, hogy az ügyfeleikkel való kapcsolattartást így segítsék elő. Ez lehet akár a bankkal való csevegés egy hibás utalással kapcsolatban vagy egy légitársaságtól értesítés járatkésésről. A WhatsApp akár teljes egészében kiválthatja az SMS-eket a jövőben.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei