Három új vezeték nélküli 360 fokos hangszóró a Samsungtól

2015.08.26| Samsung
Címkék:

Samsung

,

Audio 360

,

R3

,

R5

,

R1

,

hangszóró


Az R5, R3 és R1 modellek egyszerű kezelőfelülettel és a továbbfejlesztett Multiroom applikációval érkeznek.

Az R5, R3 és R1 modellek egyszerű kezelőfelülettel és a továbbfejlesztett Multiroom applikációval érkeznek. A Samsung tegnap bejelentette, hogy vezeték nélküli Audio 360 hangszórócsaládja hamarosan három új taggal, az R5, R3 és R1 modellel bővül, amelyeket az IFA 2015 kiállításon mutatnak be. A 360 fokos hangszórók az egyszerű kezelést biztosító új, beépített tap-and-swipe felhasználói felülettel, valamint okostelefonon, tableten és okosórán futtatható, továbbfejlesztett Multiroom applikációval érkeznek.

A Samsung vezeték nélküli 360 Audio hangszórócsalád tagjaként az R5, R3 és R1 modellek az R7 és R6 hangszórók által kitaposott utat követve ugyanazt a magas minőségű, kiegyensúlyozott hangzást és kifinomult dizájnt kínálják, amellyel bármely otthonba illeszkednek. Mind a vásárlók, mind a média világszerte elismerően nyilatkozott a R7 és R6 modellekről, kiemelve azok tiszta hangzását, és azt, ahogy a hangja bármilyen teret képes betölteni a egyedülálló „ring-radiator” technológiának köszönhetően, amelyet az R5, R3 és az R1 modellekben is alkalmaznak.

Az R5, R3 és R1 modellek egyaránt egy exkluzív új, fizikai érintéssel működő kezelőfelülettel rendelkeznek, amelyekkel rendkívül egyszerűen kezelhetőek a készülékek. A felhasználók a hangszóró tetején a tap-or-swipe felület segítségével egy finom érintéssel, koppintással, vagy simítással tudják változtatni a hangerőt, kiválasztani, elindítani vagy megállítani kedvenc zenéjüket.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az R5, R3 és R1 modellek csatlakozni tudnak az Android és iOS rendszerű okostelefonokra és tabletekre letölthető, továbbfejlesztetett Multiroom Applikációval, amely lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen megosszuk a zenét az otthonunkban található Wi-Fi-képes eszközökkel. Az applikáció segítségével egyszerűen megtalálhatóak és kiválaszthatók a keresett zenék és akár lejátszási lista is létrehozható - mindez egyetlen felületen.

A Samsung továbbfejlesztett Multiroom applikációja már Samsung Gear S-sel is működik, és elérhető lesz a Samsung legújabb okosóráin is, köszönhetően az egyszerű felhasználói felületnek, amelynek kezeléséhez nincs szükség okostelefonra. Az okosóra vezérlő funkciói között megtalálható a visszajátszás és hangerő szabályozás csakúgy, mint a lejátszási listában való keresés. A felhasználók a kijelzőn információkat tekinthetnek meg az aktuálisan játszott zenéről és hozzáférnek az elérhető hangszórók listájához is - mindezt egyetlen érintéssel.

A Samsung és a Qobuz online Hi-fi zeneszolgáltató együttműködésének köszönhetően a Samsung audioeszközein elérhetőek a Qobuz streaming szolgáltatásai. Ez lehetőséget kínál arra, hogy a felhasználók kedvenc zenéiket az előadók által kívánt hangminőségben élvezhessék. Ez az együttműködés is a Samsung elhivatottságát bizonyítja, hogy a vásárlói mindenhol a lehető legtökéletesebb zenehallgatási élményt kapják. Az új modellek 2015 utolsó negyedévében lesznek elérhetőek az amerikai és európai piacokon, 199 és 399 dollár közötti áron.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei