HTC One X+ és a HTC 8S a Telenornál

2012.12.05| Telenor

Készülékújdonságok és meglepetés akciók Mikulásra a Telenor kínálatában

Két új HTC készülékkel és különleges akciókkal várja ügyfeleit az adventi időszak kezdetén a Telenor. A HTC One X+ mellett december 4-től elérhető a szolgáltatónál a gyártó másik újdonsága, a Windows Phone 8S by HTC is. Emellett a Limit +Net előfizetést választó ügyfelek december 7-ig négy népszerű androidos készüléket vásárolhatnak meg 0 forintért. A Nokia Lumia 610 készüléket választó előfizetők pedig most Xbox 360 játékkonzolt is vásárolhatnak részletfizetéssel.

Megérkezett a Telenorhoz a HTC új csúcskészüléke, a HTC One X+. A One X továbbfejlesztett változata a négymagos, 1,7 gigahertzes processzornak köszönhetően 67 százalékkal gyorsabb elődjénél, így jól kihasználható vele az Android Jelly Bean operációs rendszer és a Hipernet minden előnye. A 4,7 hüvelykes, Gorilla Glass 2 üveggel védett Super LCD 2 kijelző extrém körülmények között is jól látható. A HTC One X+ 8 megapixeles, HD videók készítésére is alkalmas kameráját egyetlen gombnyomással aktiválható sorozatfelvétel funkcióval is felszerelték, így garantáltan tökéletes fotók készíthetők vele. A fekete színben elérhető HTC One X+ beépített Beats Audio™ funkciója pedig magával ragadó zenehallgatási élményt nyújt.

HTC One X+ és a HTC 8S a Telenornál

A tajvani gyártó másik újdonsága, a Windows Phone 8S by HTC a Microsoft legújabb operációs rendszerét használja. A fekete-kék és fekete-fehér színkombinációkban kapható okostelefon mindössze 113 gramm súlyú, a megbízható teljesítményről az optimalizált akku és a kétmagos, 1 gigahertzes processzor gondoskodik. A kiváló látvány a 480x800 pixeles felbontású, Gorilla Glass-szal ellátott Super LCD érintőképernyőnek köszönhető, míg a beépített Beats Audio™ funkcióval a zenék és videók tökéletes hangminőségben élvezhetőek. Az 5 megapixeles és automata vakus kamerával a külön gomb segítségével akár a lezárt képernyővel is lehet fotókat készíteni. További jó hír a Windows Phone rajongóknak, hogy december 4-től a Telenor kiemelt üzleteiben is elérhető a Nokia Lumia 920.

Az ünnepi időszak beköszöntével kártyás előfizetőire és a videojátékokért rajongó ügyfeleire is gondol a Telenor. A szolgáltató „Mikulás akciójában”, december 3. és 7. között a Huawei Ascend Y200, az LG Optimus L3, a ZTE Atlas 3.5 W, valamint a Samsung Galaxy mini készülékek Limit +Net előfizetéssel 0 forintért vásárolhatók meg, kétéves hűség mellett.

A különleges, videojáték-rajongóknak szóló akció keretében december 4. és január 14. között a Telenor Netshopjában vagy üzleteiben Nokia Lumia 610 okostelefont választók részletfizetéssel<1> vásárolhatnak 4 GB-os Xbox 360 játékkonzolt, két év hűség és tarifamegtartás mellett. A konzolhoz a Forza Motorsport 4 játék mellett egy három hónapos Xbox Live Gold előfizetés is jár ajándékba.



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei