One X hirek és információk

Meggyulladt és elolvadt a HTC One X

Meggyulladt és elolvadt a HTC One X

2013.08.16
| Phone Arena
Ezúttal egy tajvani vásárló járt szerencsétlenül a HTC One X mobiljával, amely teljesen megolvadt.
HTC M7: a One X utódja

HTC M7: a One X utódja

2012.12.19
| Unwired View
Részletes tudáslista került ki az idei év nagy sikerû csúcsmobiljának, a HTC One X utódjáról.
HTC One X+ és a HTC 8S a Telenornál

HTC One X+ és a HTC 8S a Telenornál

2012.12.05
| Telenor
Készülékújdonságok és meglepetés akciók Mikulásra a Telenor kínálatában
1.7 GHz-es Tegra 3 chippel jött a HTC One X+

1.7 GHz-es Tegra 3 chippel jött a HTC One X+

2012.10.02
| HTC
A tajvani gyártó hivatalosan is bemutatta végre a HTC One X+ mobilt, amely az összes jelenlegi One család tagja közül a legnagyobb tudást vonultatja fel.
HTC Accord: microSD slot nélkül

HTC Accord: microSD slot nélkül

2012.09.17
| WM Power User
A friss hírek szerint a tajvani gyártó új Windows Phone 8-as mobilja bővítőkártya nélkül kerül a piacra.
Jelly Bean a HTC One X-en

Jelly Bean a HTC One X-en

2012.07.02
| Into Mobile
A hackerek – ahogy az várható volt –, máris elkészítették az első Jelly Bean portolásokat, a HTC One X-re az elsők között érhető el a nem hivatalos ROM.
HTC One X: lehal mint az iPhone 4

HTC One X: lehal mint az iPhone 4

2012.06.12
| BGR
A tajvani gyártó csúcsmodellje sem mentes a gyermekbetegségektől a jelek szerint, többen jelezték ugyanis, hogy az Apple iPhone 4-hez hasonló „death grip”-et tapasztaltak a Wi-Fi jelerősség tekintetében.
HTC One X mint kalapács - videóval

HTC One X mint kalapács - videóval

2012.06.01
| GSM Arena
Egyre brutálisabbak a készüléktesztek, ezúttal a tajvani gyártó csúcsmodelljét nézték kalapácsnak az egyik stressz teszten.
Teszt: HTC One X - a tajvaniak nagy dobása

Teszt: HTC One X - a tajvaniak nagy dobása

2012.05.24
| Telefonguru
Szerkesztőségünkben járt a tajvani gyártó HTC One X mobilja, amely a cég idei csúcsmobilja minden szempontból. Lássuk, tényleg megvan-e a titokzatos X a telefonban vagy sem!
SMS hiba a HTC One X-nél

SMS hiba a HTC One X-nél

2012.05.10
| The Verge
A tajvani gyártó legújabb csúcsmobilja egy kisebb, ám annál zavaróbb hibával küszködik, amely az SMS-eket érinti.
HTC One X: csúcsmobilok összecsapása

HTC One X: csúcsmobilok összecsapása

2012.04.26
| Übergizmo
A tajvani gyártó két, most futó okostelefonját hasonlították össze, ráadásul igen közeli testvérmodelleket.
Baj van a HTC One X kijelzőjével

Baj van a HTC One X kijelzőjével

2012.04.11
| Phandroid
Rájár a rúd a tajvani gyártóra, két új, One családba tartozó telefonjáról is kiderült, hogy valamilyen hardveres gyerekbetegséggel küzd.
HTC One S: kopik a kerámiaburkolat!

HTC One S: kopik a kerámiaburkolat!

2012.04.11
| Phone Arena
Elég ciki, de úgy tűnik, nagyon nem tartós a tajvani gyártó által kifejlesztett egyedi kerámiaburkolat.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei