Figyelem! Így néz ki a HTC One M9!

2015.02.06| Phone Arena
Címkék:

HTC One M9

,

Dot View


Friss fotók kerültek ki az internetre, amelyeken a mintegy egy hónap múlva debütáló HTC One M9 látható a cég által fejlesztett, egyedi Dot View tokban.

Friss fotók kerültek ki az internetre, amelyeken a mintegy egy hónap múlva debütáló HTC One M9 látható a cég által fejlesztett, egyedi Dot View tokban. A Hima kódnéven is ismert okostelefon a világszerte méltán közkedvelt HTC One család legújabb tagja lesz és várhatóan az idei év csúcskategóriás mobilja is egyben. A pletykák szerint QHD felbontású kijelzővel, valamint a legújabb, 64 bites Snapdragon 810 chipsettel felszerelt lesz, továbbfejlesztett kamerával a hátlapon. Az előlapi BoomSound hangszórók vékonyabbak lettek és az üveggel borított előlap szélére húzódtak, hogy még kompaktabb megjelenést kölcsönözzenek a készüléknek.

We just showed you how an alleged golden version of the One M9 could look like with a leaked chassis. and now the same glitzy handset has been snapped from another angle, and, what's more interesting, shown wrapped in the new Dot View case model from HTC. Style is not the name for the two new colors that the inventive HTC Dot View case line will receive with the launch of the HTC One M9, as these are said to be yellow and turquoise, but there will also be the more traditional black color as you can see in the leaked pictures below.



További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Bend-gate: hajlik az S6 edge is!

Bend-gate: hajlik az S6 edge is!

2015.04.07
| Phone Arena
Bár a Samsung a Galaxy S6 és edge bemutatókor kiemelte, hogy nem hajlik és nem is törik a két készülék úgy, mint az Apple iPhone 6 Plus, mégis gond van.
Három hét múlva jön a HTC A9 Aero

Három hét múlva jön a HTC A9 Aero

2015.09.09
| Phone Arena
A friss hírek szerint a tajvani gyártó szeptember 29-én mutatja be a HTC A9 Aero csúcsmobilt, valamint a HTC Butterfly 3 modelleket.
HTC One A9: a középkategória csúcsa

HTC One A9: a középkategória csúcsa

2015.10.26
| GSM Arena
A tajvani gyártó múlt héten rántotta le a leplet a sokat pletykált HTC One A9 okostelefonról, amely Marshmallow rendszerrel és ismerős dizájnnal debütált.
Friss és ropogós HTC One M9 pletykák

Friss és ropogós HTC One M9 pletykák

2014.12.01
| Phone Arena
Hamarosan érkeznie kell a tajvani gyártó HTC One M8 utódjának, amely M9 Prime néven kerülhet piacra.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei