HTC One M9: életmentő frissítés érkezik

2015.06.10| AnandTech

A tajvani gyártó HTC One M9 tulajdonosai nem örülhetnek a készüléküknek teljes szívvel, ugyanis több gyerekbetegséggel küzd a modell, amelyekre viszont hamarosan érkezik a hibajavítás.

A tajvani gyártó HTC One M9 tulajdonosai nem örülhetnek a készüléküknek teljes szívvel, ugyanis több gyerekbetegséggel küzd a modell, amelyekre viszont hamarosan érkezik a hibajavítás. Elvileg mától tölthető le OTA frissítésként az 1.40.401.5 verziószámú update Európában. Ez tartalmazza többek között a kamera javítását, így jobb az automatikus expozíció egyensúlya, így nem tűnnek a fotók mosottnak, csökkenti a képzajt gyenge fényviszonyoknál, így tisztább és részletesebb képek várhatók, valamint csökkenti a sárga és zöld árnyalatot a szélsőséges fényviszonyokban készített képeknél, így valósághűbb fotó lesz az eredmény.

HTC One M9: életmentő frissítés érkezik

Nagyon sokat számít az akkumulátor üzemidő javítása, köszönhetően a YouTube és a Facebook csökkentett energiafogyasztásának. A legjobb azonban az intelligens töltés, így a készülék hűvösebb marad töltőn is. Bár ez a frissítés még csak az Android 5.0.2 a Lollipop 5.1 helyett, igen fontos javításokat tartalmaz, így érdemes lesz letölteni és telepíteni.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei