Windows 8 és Android tábla egyszerre: ez a Samsung ATIV Q

2013.06.21| Phone Arena

A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnapi sajtótájékoztatóján többek között leleplezte a Samsung ATIV Q táblagépet, amely egyszerre két operációs rendszert is biztosít a vásárlóknak.

A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnapi sajtótájékoztatóján többek között leleplezte a Samsung ATIV Q táblagépet, amely egyszerre két operációs rendszert is biztosít a vásárlóknak. A Windows 8 és az Android 4.2.2 Jelly Bean rendszer akár egyszerre is képes futni, nincs szükség újraindításra vagy váltásra a két OS között. Az ATIV Q érdekessége továbbá a magnézium burkolat, valamint a beépített QWERTY billentyûzet és az S Pen támogatás, amelyet a Samsung Note családjából ismerhetünk. A QWERTY gombsor egyszerûen a kijelzõ alatt rejtõzik és egy mozdulattal elhúzható. A Samsung ATIV Q 13.9 mm vékony és mindössze 1.29 kg tömegû, így egy igazán masszív táblagépet takar.

Windows 8 és Android tábla egyszerre: ez a Samsung ATIV Q

A tudáslistában 13.3 colos kijelzõ szerepel 3200×1800 pixel felbontással, 275ppi pixelsûrûséggel, ráadásul napfénynél is kiválóan látható a gyártó szerint, de adott még az Intel i5 processzor, 4 gigabájt RAM, Haswell Intel HD Graphics 4400 grafikai gyorsító is. A beépített akkumulátor állítólag akár 9 óra folyamatos használatot is lehetõvé tesz, a tárhelyrõl pedig 256 gigabájt SSD gondoskodik. A csatlakozást egy darab USB 3.0, egy darab USB 2.0, HDMI RJ45 és microSD bõvíthetõség adja.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei