Windows 8 hirek és információk

Windows 8 és Android tábla egyszerre: ez a Samsung ATIV Q

Windows 8 és Android tábla egyszerre: ez a Samsung ATIV Q

2013.06.21
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnapi sajtótájékoztatóján többek között leleplezte a Samsung ATIV Q táblagépet, amely egyszerre két operációs rendszert is biztosít a vásárlóknak.
20 colos táblagép a Sonytól

20 colos táblagép a Sonytól

2012.10.18
| Daily Mobile
Ha a Samsung Galaxy Note 2 túl nagy, akkor mi a helyzet a Sony Vaio Tab 20-szal?
Gördeszkázás a piszok drága Surface táblán!

Gördeszkázás a piszok drága Surface táblán!

2012.10.17
| Neowin
A Microsoft nem aprózta el a Surface internettáblához felhasznált anyagokat, amelyek extrém mód strapabírók.
Nagyon drágák a Windows 8 nettáblák

Nagyon drágák a Windows 8 nettáblák

2012.10.16
| Microsoft News
Az olasz Windows Blog Italia adott hírt az Expert kereskedőcég legújabb akciójáról, amelyben bizony számos, egyelőre hivatalosan nem is ismert újdonság is megtalálható.
Két hét múlva debütál a Windows Phone 8

Két hét múlva debütál a Windows Phone 8

2012.10.08
| Windows Team Blog
A redmondi óriásvállalat múlt hét végén kiküldte a hivatalos meghívókat a Windows 8 és a Windows Phone 8 bemutatók sajtótájékoztatókra.
200 ezer forint felett: Nokia Phi WP 8-cal

200 ezer forint felett: Nokia Phi WP 8-cal

2012.08.24
| Übergizmo
Az orosz mobilguru, Eldar Murtazin megerõsítette a Nokia Phi kódnéven megismert Windows Phone 8 rendszerû telefon specifikációjáról a részleteket.
Windows 8 kezelőfelület iPhone-ra

Windows 8 kezelőfelület iPhone-ra

2012.07.10
| Übergizmo
iOS rendszerre régóta elérhető a DreamBoard, amely segítségével teljesen átalakítható a platform eredeti kezelőfelülete.
iPad gyilkos nettábla a Microsofttól?

iPad gyilkos nettábla a Microsofttól?

2012.06.18
| Übergizmo
A friss hírek szerint a redmondi óriáscég hamarosan bemutatja legújabb internettábláját, amellyel nem is titkoltan az Apple iPad-ek konkurenciáját kívánják felállítani.
Októberre érkezik az első Windows 8 nettábla

Októberre érkezik az első Windows 8 nettábla

2012.03.20
| Bloomberg
Mindössze fél év múlva várhatók az első Windows 8 rendszerrel felszerelt táblagépek.
10 colos Windows 8 nettábla a Nokiától

10 colos Windows 8 nettábla a Nokiától

2012.03.13
| BGR
A DigiTimes értesülései szerint a finn gyártó 2012 utolsó negyedévében mutatja be Windows 8 alapú internettábláját.
Android alkalmazások Windows 8-on!

Android alkalmazások Windows 8-on!

2012.01.10
| Into Mobile
Meglepő újdonsággal találkozhatunk a CES 2012-n, bemutatták ugyanis a BlueStacks programot, amely Windows 8 rendszerre teszi elérhetővé az androidos alkalmazásokat.
Nokia: nem tervezünk saját nettáblát

Nokia: nem tervezünk saját nettáblát

2011.12.20
| Phone Arena
A finn gyártó igen szoros kapcsolatot ápol a Microsofttal a Windows Phone rendszerű közös modellek miatt.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei