Vízálló okosóra hőmérővel, fillérekért

2020.10.06| (x)
Címkék:

Cafago

,

akció

,

okosóra

,

K21


Bemutatjuk az iKall K21 okosórát, amely nemcsak IP68 vízálló burkolatot kapott, de egy hétig is bírja egy feltöltéssel.

Az iKall K21 okosóra legkülönlegesebb funkciója, hogy beépített hőmérővel rendelkezik. Az okosóra IP68 minősítésű burkolattal rendelkezik, így az úszás vagy fürdés sem gond vele. A tok 45 mm átmérőjű, így inkább a férfiakat célozta meg vele a gyártó. Ehhez képest kifejezetten vékony a 10.8 mm magasságával és könnyű a 43 grammos tömegével.

Vízálló okosóra hőmérővel, fillérekért

A K21 klasszikus órákat idéző kerek IPS kijelzője 1.3 col képátlóval rendelkezik, ehhez 240×240 pixel felbontás és 2.5D zafírüveg tartozik. Nagyon érdekes a már említett hőmérő, amely akár testhőmérséklet mérésére is használható a gyártó szerint. Ezt a funkciót az okosóráknál megszokott lépésszámláló, alvásfigyelő, számos sport üzemmód és akár egész napos pulzusmérés egészíti ki.

Vízálló okosóra hőmérővel, fillérekért

A K21-gyel Bluetooth 5.0 segítségével irányítani lehet a párosított okostelefon multimédia lejátszóját, illetve fotózáshoz elsütő gombként is funkcionálhat. A burkolat alatt egy 230 mAh-s akkumulátort rejt a készülék, 30 nap készenlét vagy 5-7 nap üzemidő érhető el egy feltöltéssel, mely nagyjából másfél órát vesz mindössze igénybe.

Vízálló okosóra hőmérővel, fillérekért

A K21 most 21.19 dolláros áron rendelhető a Cafago oldalán, ez átszámítva alig 6500 forint egy teljesen korrekt óráért. Olcsó ára miatt nem szükséges különleges szállítással sem rendelni, nem fogják meg a vámon.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei