Extra vékony okosóra 8 ezer forintért

2020.07.15| (x)
Címkék:

Cafago

,

akció

,

okosóra

,

G28


Márkája nincs, ám a G28 okosóra ennek ellenére reális választás lehet annak, aki olcsón szeretne szép és okos kiegészítőt.

A G28 smart watch vékony kialakítású modell, nincs 1 cm sem, háromféle színben is elérhető. A tok természetesen IP68-as szintig vízálló, a letölthető óra számlapok segítségével pedig igény szerint személyre szabható.

Extra vékony okosóra 8 ezer forintért

A kerek formába rejtett TFT kijelző 1.28 colos, felbontása 240×240 pixel. Funkciók tekintetében az alap opciók elérhetők, úgymint sportolás követése – összesen 25 sport módot támogat –, lépésszámlálás, pulzusmérés, elégetett kalória és megtett távolság mérése, de van benne mozgásra figyelmeztető és alvásmonitorozás is.

Extra vékony okosóra 8 ezer forintért

Természetesen a Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően jelzi a bejövő hívást, üzeneteket, a telefonra kapott értesítéseket. Kültéri edzéshez a telefont is vinni kell magunkkal, ha követnénk az utat, ugyanis GPS nincs a G28-ban. Az egyszerű, ám szép okosóra most a Cafago kínálatában mindössze 21.99 euróba, kevesebb, mint 8 ezer forintba kerül.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei