Okosóra akció dömping

2020.07.10| (x)

Három okosóra is akciósan beszerezhető, a Haylou Solar LS05, az LS02 és a Lenovo Watch 9.

A Xiaomi fennhatósága alá tartozó Haylou Solar LS05 most 35 dolláros áron érhető el a Cafago kínálatában. Kör alakú, uniszex dizájn, fitnesz funkciók, IP68-as fém tok, akár egész napos pulzusmérés jellemzi. A Bluetooth 5.0-val felvértezett okosóra akár 15 napig is elketyeg egy töltéssel a gyártó szerint.

Okosóra akció dömping

A Haylou LS02 nagyon könnyű, mindössze 35 grammos készülék. Négyzet alakú dizájn, IP68-as tok jellemzi. Tudásban 12 sport mód ismerete, optikai pulzusmérő, Bluetooth 5.0 is jelen van. Egy töltéssel a 260 mAh-s akkumulátor akár húsz napig is kihúzza. A Cafago a Haylou LS02-t most csak 31 dollárért kínálja.

Okosóra akció dömping

A Lenovo Watch 9 hibrid okosóra az utolsó a kínálatban. A hibrid szó nem véletlen, ugyanis hagyományos órának tűnik, ennek ellenére okos funkciókkal is rendelkezik. Tölteni nem kell, ugyanis gombelemmel működik.

Okosóra akció dömping

A Watch 9 számolja a lépéseket, az elégetett kalóriát, tud alvásfigyelést, emlékeztet pihenésre, tud ébreszteni, de amiért a legtöbben szeretni fogják, az a bejövő hívás és üzenet jelzése rezgéssel. Azért rezeg, mert kijelzője nincs, a korábbi monitorozást is a telefonra telepített alkalmazásban nézhetjük meg. Az óra most 18.53 dollárba kerül most a Cafagonál.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


  KERESÉS
  Mobiltelefon kérdések-válaszok
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


  igen, van okosórám
  igen, van okoskarkötőm
  tervezek okosórát venni
  tervezek okoskarkötőt venni
  nincs rá szükségem  Korábbi szavazások eredményei