Okosóra beépített hőmérővel

2020.11.04| (x)
Címkék:

Tomtop

,

akció

,

okosóra

,

K21


Bemutatjuk a K21 okosórát, amely IP68 vízálló burkolatot kapott, extraként pedig beépített hőmérőt kapott.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A K21 okosóra egy igazán különleges funkciót kapott, ugyanis beépített hőmérővel rendelkezik, így akár lázat is mérhetünk vele. A K21 IP68 minősítésű burkolattal rendelkezik, épp ezért az úszás vagy fürdés sem gond vele. Az óra burkolata 45 mm átmérőjű, így inkább a férfiakat célozta meg vele a gyártó, hölgyek kezére kissé nagy már ez a méret. Ehhez képest kifejezetten vékony a 10.8 mm magasságával és könnyű a 43 grammos tömegével.

Okosóra beépített hőmérővel

A K21 klasszikus órákat idéző, kerek kialakítású, nem négyzetes IPS kijelzője 1.3 col képátlójú, ehhez 240×240 pixel felbontás és 2.5D zafírüveg védelem tartozik. A már említett hőmérő akár testhőmérséklet mérésére is használható a gyártó szerint. Ezt a szokatlan, de kétségtelenül hasznos funkciót az okosóráknál megszokott lépésszámláló, alvásfigyelő, számos sport üzemmód és akár egész napos pulzusmérés egészíti ki.

Okosóra beépített hőmérővel

A K21-gyel Bluetooth 5.0 segítségével irányítani lehet a párosított okostelefon multimédia lejátszóját, illetve fotózáshoz elsütő gombként is funkcionálhat. A burkolat alatt egy 230 mAh-s akkumulátort rejt a készülék; egy feltöltéssel 30 nap készenlét vagy 5-7 nap üzemidő érhető el, maga a töltés nagyjából másfél órát vesz igénybe.

Okosóra beépített hőmérővel

A K21 most 20.99 dolláros áron rendelhető a Tomtop oldalán ezüst és fekete színben egyaránt, ez átszámítva éppen 6500 forint egy teljesen korrekt óráért. Olcsó ára miatt nem szükséges különleges szállítással sem rendelni, nem fogják meg a vámon.

 

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei