Vasárnap érkezik a gyönyörű Pebble Time Round!

2015.11.06| Phone Arena

Ez az okosóra kiváltja az igazi instant get érzést, sajnos november 8-án még csak az Egyesült Államokban lehet hozzájutni.

Aki szereti a Pebble előző okosóráit, az feltehetően odalesz a sokkal korábbi modelleknél sokkal szebb és még okosabb készülékért. A Pebble Time Round szeptemberben mutatkozott be, ám csak november 8-tól lehet megvásárolni a tengerentúlon először, ott a Best Buy, az Amazon, a Target oldalain és boltjaiban, valamint persze a Pebble saját weboldalán is megrendelhető. A Time Roundért, amely jelenleg a világ legvékonyabb okosórája a maga 7.5 mm vékonyságával, 250 dollárt kér a gyártó, Európában pedig 300 eurót, ami elég nagy különbség.

A Pebble Time Round érdekessége még a mindössze 28 gramm tömeg, valamint a mindig aktív, e-paper alapú, LED háttér-világítású, 64 színű kijelző. Maga az óra egyébként cseppálló, rozsdamentes burkolattal rendelkezik, aktivitásmérővel felszerelt, egy feltöltéssel két napig is működik. A Pebble Time Round elérhető 14 és 20 mm szíjjal, hogy a hölgyek és az urak is megtalálják a számításukat. A smartwatch mellé legalább Android 4.3 vagy iOS 8 rendszert futtató telefont illik tenni, hogy működjenek.További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei