Még okosabb lett a Pebble okosóra

2015.02.18| GSM Arena

A Pebble legújabb frissítése után már Android Wear értesítési támogatást is kap a világ első valódi okosórája, a Pebble.

A Pebble legújabb frissítése után már Android Wear értesítési támogatást is kap a világ első valódi okosórája, a Pebble. Az óra létezése egy régi Kickstarter projektnek köszönhető, azóta pedig méltán lett a világ egyik legnépszerűbb hordható kütyüje. Ezúttal a egyaránt frissült 2.9 verziószámra, ami annyit tesz, hogy többféle értesítési módot is támogat, az új szofver után érdemes az androidos klienst is frissíteni 2.3 verzióra a Google Playről. Az update-ek telepítése után a Pebble-lel lehetőségünk lesz öt, előre megírt választ küldeni az értesítésekre, ez akár az SMS-ekre is igaz, a válaszhoz nem lesz szükség a telefonra, az óráról elküldhető gyorsan. Szintén támogatott lett a WhatsApp-os értesítések és a Watch Face, amikor a készülék inaktív. Az iOS-es kliens frissítés után JavaScript támogatást biztosít, valamint hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz, ám egyéb új funkciót nem kapnak a tulajdonosok.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei