Pebble Time teszt: modern okosóra, ami a múltban ragadt

2015.06.24| 9 to 5 Mac

A Pebble Time egy igen érdekes okosóra, ugyanis abszolút különbözik a piacon kapható más modellektől.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Pebble Time egy igen érdekes okosóra, ugyanis abszolút különbözik a piacon kapható más modellektől. A tesztet készítő már egy hete használja a Time-ot és mivel az előd modellt is szerette, így nem volt nehéz átszokni az új változatra. A Pebble Time vékonyabb és könnyebb, tehát kényelmesebb lett, ám még mindig az Apple Watch és az Android Wear mögött kullog bizonyos értelemben. A smartwatch ugyanis műanyagból készült, bár a keret fém és Gorilla Glass védi a kijelzőt. Extra funkció a vízállóság.

Pebble Time teszt: modern okosóra, ami a múltban ragadt

A Pebble Time kijelzője egy színes e-paper változat, amely nem zavaró a szemnek. Az órán az új Time OS rendszer fut, mindent négy gombbal lehet irányítani. Az animációk szellemesek, szórakoztatóak és az egész felület gördülékeny, pedig nincs érintőkijelző. Az óra egyik legfontosabb funkciója a Pebble Timeline, ez található a főképernyőn és kezelhető a fel és le gombokkal. Segítségével gyorsan áttekinthetők az elmúlt és a jövőbeli naptári események. Elérhető még számos watch face, ezek száma letöltéssel tovább növelhető, akárcsak az utólag telepíthető programoké. A Pebble előnye, hogy a fejlesztői közösség rendkívül erős és folyamatosan adják ki az újdonságokat. A legjobb tudása azonban a Pebble Time-nak az értesítések. Mindegyik érkezése esetén szolidan rezeg az óra a csuklón. A legjobban androidos készülékekkel működik együtt a Time.

Természetesen ez a készülék sem hibátlan, zavaró, hogy nem lehet iOS rendszeren minden értesítést egyesével tiltani, hiszen vagy minden alkalmazásértesítést letilt vagy semmit. Minden értesítéskor, amit a Pebble megjelenít, rezeg az iPhone és ez kikapcsolhatatlan. Sajnos nincs hang alapú válaszra lehetőség, pedig a Time rendelkezik beépített mikrofonnal. Android rendszeren ezek a problémák nem léteznek. Bár léteznek szebb és jobb okosórák, nem szabad elfelejteni, hogy a Pebble Time mindössze 180 dollárba kerül, míg minden más smartwatch-ért ettől lényegesen többet kérnek.

Pebble Time teszt: modern okosóra, ami a múltban ragadtA cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei