Time Round: a világ legkisebb és legkönnyebb okosórája

2015.09.25| Phone Arena

A Pebble hivatalosan is elrántotta a leplet jól titkolt újdonságáról, a Time Round smartwatch modellrõl, amely a világ nemcsak legkisebb, de egyben legkönnyebb okosórája is.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Time Round egy hihetetlenül elegáns készülék, rendkívül hasonlít egy mezei karórához, ezzel együtt pedig alig 28 grammot nyom a mérlegen. Ami a vékonyságot illeti, 7.5 mm a legvastagabb pontján a burkolat. A Pebble Time Round 14 vagy 20 mm-es szíjjal rendelhetõ, hiszen gondoltak a hölgyekre és az urakra is. Mindkét nem fekete vagy ezüstben vásárolhatja meg az okosórát, amelyet számos, gyönyörû szíjjal és face watch elõlappal tehet egyedivé. A 14 mm-es változatból készül egy rózsaarany színû változat is. Sajnos a több pozitív tulajdonság mellé egy negatív is társul, ugyanis ez a modell mondhatja magáénak az egyik legrosszabb kijelzõ-készülékház méret arányt.

Akárcsak a két korábbi Pebble okosórán – a Pebble Classic, a Pebble Time és a Pebble Time Steel készülékeken –, a Time Roundon is a gyártó saját operációs rendszere fut és a készülék nevének megfelelõen 64 színû, e-ink, kerek kijelzõt kap, mely átlója 1.25 col. A technológia miatt nem várható olyan felbontás mint az OLED panelek esetében. Az óra várhatóan több napig is kibírja egy feltöltéssel, ebben az igen energiatakarékos megjelenítõnek is nagy szerepe van, egyébként a gyorstöltésnek köszönhetõen mindössze 15 percet kell tölteni annak érdekében, hogy egész nap kiszolgáljon! A Pebble rajongói jól tudják, hogy a Time és a Time Steel egy hétig is kibírta töltés nélkül, azonban nem szabad elfelejteni, hogy az újdonság sokkal vékonyabb, így kisebb akkumulátort kap. A Pebble Time Round novembertõl lesz megrendelhetõ és szállítható, mintegy 249 dollárt kérnek érte, az elõrendeléseket már fogadja a cég. A Pebble Time Round támogatja az Androidos és iOS rendszerû okostelefonokat.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei