Új Oneplus zászlóshajók érkeznek!

2019.09.16| PhoneArena
Címkék:

oneplus

,

7t

,

7t pro


Tíz nap múlva a OnePlus bemutatja a következő „zászlóshajógyilkos” telefonjait.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Tíz nap múlva a OnePlus bemutatja a következő „zászlóshajógyilkos” telefonjait. Igen, telefonjait mivel a pletykák szerint a gyártó egy sorozattal rukkol elő, a OnePlus 7T és a OnePlus 7T Pro színeiben. A OnePlus nemrégiben jelentette be, hogy a OnePlus 7T sorozat szeptember 26-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban és Indiában. Ezenkívül a gyártó október 10-ére Londonban is rendezett egy eseményt OnePlus 7T sorozat bemutatására.

 

Az elmúlt hetekben sok megerősítetlen részlet került felszínre a OnePlus 7T-ről és 7T Pro-ról. Azt állítják, hogy mindkét telefont a Snapdragon 855 Plus chipkészlet fogja táplálni. Noha a 7T Pro várhatóan nagyjából hasonlítani fog a OnePlus 7 Pro-ra, viszont az új zászlóshajó hátulján egy kör alakú kamerarendszer kapott helyet.

Új Oneplus zászlóshajók érkeznek!

Érdekes módon a pletykák arra is utalnak, hogy az OnePlus  partnerségben áll a McLaren-rel, hogy kiadjon egy speciális kiadású eszközt a legnagyobb rajongói számára. A OnePlus 7T Pro McLaren Edition szénszálas hátlappal és élénk narancssárga színben érkezhet.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei