Érkezik a OnePlus 7T Pro!

2019.09.18| PhoneArena
Címkék:

oneplus

,

7t

,

pro


A OnePlus 7T Pro majdnem megegyezik a korábbi OnePlus csúcskészülékkel.

Nemsokkal a OnePlus 7T bejelentése után, egy sajtóközlemény jelent meg az interneten, amely bemutatja a OnePlus zászlóshajóját, a 7T Pro Haze Blue-t. A OnePlus 7T Pro szinte majdnem megegyezik a korábbi OnePlus csúcskészülékkel. Mint korábban kiderült, az okostelefon elején egy nagy, 6,7 hüvelykes Fluid AMOLED kijelző dominál, ami támogatja a 90 Hz-es frissítési frekvenciát. Ehhez párosul egy popup kamera modullal. A hátoldalán egy függőleges kamerarendszert és középen egy OnePlus logót találunk.

 Érkezik a OnePlus 7T Pro!

Belső szinten számíthatunk néhány minimális frissítésre. Természetesen a 7T Pro a legújabb Snapdragon 855 Plus-szal érkezik, amely mellé legalább 8 GB Ram és 256 GB-os tárhely párosul. Más memóriakonfigurációk is érkezhetnek, de sajnos jelenleg nincs erről információnk.

A kiegészítő funkciók között szerepel egy 4.085mAh-es akkumulátor, amely támogatja a Warp Charge 30T gyors töltés technológiát. Ez a OnePlus 7 Pro Warp Charge 30 tech továbbfejlesztett változata, amely látszólag körülbelül 20%-kal gyorsabb.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei