Túléli a Galaxy Z Fold 2 a stressz tesztet?

2020.10.05| Android Authority

Jelentős javításokat és megmaradt hibákat tárt fel JerryRigEverything stressz tesztje.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

JerryRigEverything tartóssági tesztnek vetette alá a Samsung Galaxy Z Fold 2-t. A zsanér sokkal jobban elűzi a szennyeződéseket, mint az eredeti modell, azonban a kijelző ugyanolyan törékeny, mint volt.

Itt a szemléltetés arról, hogy a Samsung összecsukható telefon technológiája hogyan fejlődött. JerryRigEverything (más néven Zack Nelson) tartóssági tesztjén esett át a Galaxy Z Fold 2 és egyértelműen látható, hogy a csuklópánt lényegesen megbízhatóbb, mint az eredeti Fold esetében, bár ez nem mondható el a belső kijelzőről.

Túléli a Galaxy Z Fold 2 a stressz tesztet?

Az első Folddal ellentétben, amely gyorsan feladta a szennyeződéssel szemben, a Galaxy Z Fold 2 rendelkezik egy rugalmas pánttal, amely a földbe borítás után is megfelelően működött. Ez a különleges sörtéknek köszönhető, ezek már a Galaxy Z Flip-en is láthatóak, amelyek tisztán tartják a zsanért. Valószínűleg akár zsebben is tartható a telefont, anélkül, hogy attól kellene tartani, hogy a por tönkreteszi a 750 ezer forintos kütyüt.

A Samsung Galaxy Z Fold 2 ráadásul különösen erős is. Nelson nem tudta megpattintani a csuklópántot annak ellenére, hogy minden erőfeszítést megtett a telefon hátrahajlítására.

A tartóssági teszt azonban nem volt kedvező a Galaxy Z Fold 2 belső kijelzőjével szemben. Még mindig könnyű megkarcolni a képernyőt, akár körömmel is. Érdemes fent hagyni a gyárilag feltett védőt, ez egyelőre az egyetlen védekezés a költséges cserével szemben. A külső kijelző, amely a Gorilla Glass Victust használja, ugyanolyan karcálló, mint sok más modern telefonnál.

Nelson hozzátette, hogy a bekapcsoló gombba épített ujjlenyomat-olvasó csúcsformában is „válogatós” volt és hamar megbízhatatlanná vált, miután néhány karcolást kapott. A teszt azt sugallja, hogy a Samsung nagy előrelépéseket tett a Galaxy Z Fold 2-vel a tartósság felé, de még mindig az összecsukható kijelzők határait feszegeti.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei