Tényleg nem lesz iPhone 14 Plus

2022.11.21| 9to5 Mac

Az iPhone 14 Plus iránti kereslet továbbra is nagyon gyenge, a panelek szállítása „közel áll a nullához”.

Az iPhone 14 Plus eladásai továbbra is elmaradnak a várttól, de az iPhone 14 széria teljes kiszállítása meghaladja az iPhone 13 sorozat hasonló adatait a tavalyihoz képest. Az Apple megbízható elemzője, Ross Young által megosztott új adatok azt mutatják, hogy az iPhone 14 Plus panelek szállítása várhatóan „decemberben közel 0 lesz”.

Young szerint 2022-ben az Apple 10%-kal több kijelzőt vásárolt az iPhnoe 14-ekhez a 2021-es iPhone 13 termékcsaládhoz képest.

Tényleg nem lesz iPhone 14 Plus

A korábbi adatok szerint az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max továbbra is felülmúlja elődjei teljesítményét. Ez az iPhone 14 termékcsalád átlagos eladási árának növekedéséhez is vezet, amely mérőszámra az Apple nagymértékben támaszkodik, amikor a befektetőknek jelentést készít a bevételeiről.

Az iPhone 14 széria paneljeinek 2022-es vásárlása 10%-kal nőtt a 2021-es iPhone 13-as sorozathoz képest annak ellenére, hogy az okostelefonok piaca 9%-kal esett vissza. Ezen eszközök kevert ASP-je is 10%-kal nőtt, a 14 Pro/Pro Max részesedése 64%, szemben a 13 Pro/Max 51%-kal.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Nem meglepő, hogy decemberben az iPhone 14 Plus panelszállítmányok „nullához közeliek”. Egy korábbi jelentés szerint az Apple leállította az eszköz gyártását, hogy jobban összhangba hozza a termelést a kereslettel. Annak ellenére, hogy a kereslet a vártnál alacsonyabb, az Apple állítólag továbbra is tervez iPhone 15 Plust a jövő évre.

Az Apple nemrégiben ritka figyelmeztetést adott ki a befektetőknek és a fogyasztóknak, miszerint a Kínában jelenleg is érvényben lévő COVID-19 korlátozások jelentős hatással lesznek az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max készülékekre.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokTényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

2023.10.31
| Phone Arena
Múlt hét végén bemutatkozott a Xiaomi 14 sorozata Kínában, 3000 nites kijelzőkkel és változtatható rekesznyílású kamerákkal büszkélkedhet.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei