Az Apple július végén bezárja a My Photo Stream szolgáltatást

2023.06.01| Phone Arena
Címkék:

My Photo Stream

,

leáll


Az Apple "Információk a My Photo Stream leállításáról" címmel tett közzé egy támogatási oldalt, amely elárulja, hogy az ingyenes "My Photo Stream" szolgáltatás bezár.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Erre július 26-án kerül sor, az új fényképek feltöltése a My Photo Streambe pedig egy hónappal korábban, június 26-án ér véget. Ennek azért van értelme, mert a szolgáltatás akár 1000 fotót is feltölthet az iCloudba az elmúlt 30 napból, lehetővé téve azok megtekintését iPhone-on, iPaden, iPod touch-on, Mac-en és PC-n.

Az Apple a támogatási oldalon azt írja, hogy a jövőben azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék, hogy a fotóik és videóik minden eszközükön elérhetőek legyenek, és biztonságosan tárolják őket az iCloudban, érdemes elkezdeniük az iCloud Photos használatát. A My Photo Stream már az iCloud Fotók előtt is elérhető volt, és nagyrészt felváltotta azt. A My Photo Stream bezárásával pedig nincs más választás, mint továbblépni. 

Az Apple július végén bezárja a My Photo Stream szolgáltatást

Ahogy az Apple megjegyzi, a My Photo Streamben található fényképek és videók már az egyik eszközödön vannak tárolva. Amíg még mindig a tulajdonodban van az a készülék, amelyen az eredetiket tárolod, a My Photo Stream bezárása miatt nem veszítesz el semmilyen fényképet vagy videót. Ha azonban egy kívánt fotó nincs a könyvtárban egy adott iPhone, iPad vagy Mac készüléken, győződj meg róla, hogy hozzáadtad a könyvtárhoz.

A jelenleg a Saját Photo Streamben lévő fényképek mentéshez az iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken kövesd az alábbi utasításokat: 

  • Nyisd meg a Fényképeket, és koppintson az Albumok elemre.
  • Koppints a Saját fotófolyam > Kiválasztás lehetőségre.
  • Koppints a menteni kívánt fényképekre, majd Megosztás gombra > Kép mentése.

Az Apple július végén bezárja a My Photo Stream szolgáltatást

Az iCloud Fotók beállításához iOS 8.3 vagy újabb iOS-t futtató iPhone-ra van szükség. Az iOS 16 és újabb operációs rendszeren lépj a Beállítások > > iCloud > Fotók menüpontra, és kapcsold be a Szinkronizálás ezzel az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékkel lehetőséget.

Az iOS 15, iPadOS 15 vagy korábbi iOS-t futtató készülékeken kapcsold be az iCloud Fotók funkciót. Az iCloud Fotók engedélyezése után a fényképalkalmazásban lévő összes fénykép és videó hozzáadódik az iCloudhoz. Az iCloud Fotókban már tárolt videók mostantól elérhetőek a készüléken.

Az iCloud Fotókban tárolt fényképek és videók megtekintéséhez nyisd meg a Fotók alkalmazást, és koppints a képernyő bal alsó részén található Könyvtár fülre. A megjelenő fényképek és videók az iCloud Fotókban vannak tárolva.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Google Maps vs. Waze: A két navigációs óriás küzdelme a telefonunkon

Google Maps vs. Waze: A két navigációs óriás küzdelme a telefonunkon

2026.08.09
| Android Police
Bár a Google mindkét alkalmazást birtokolja, még mindig nyomós okunk van mindkettőt feltelepíteni.
Négy navigációs funkció, amiben a Waze továbbra is a Google Maps előtt jár

Négy navigációs funkció, amiben a Waze továbbra is a Google Maps előtt jár

2026.08.29
| Android Police
A Google Maps az elmúlt években sokat fejlődött, és több, korábban kizárólag a Waze-re jellemző funkciót is átvett. Ennek ellenére a közösségi jelentések, a járműspecifikus beállítások, az agresszívebb útvonal-optimalizálás és a szórakoztató extrák terén továbbra is vannak olyan területek, ahol a Waze nehezen verhető.
iPhone 18 Pro: három régóta várt fejlesztés végre megérkezhet az Apple új csúcsmobiljába

iPhone 18 Pro: három régóta várt fejlesztés végre megérkezhet az Apple új csúcsmobiljába

2026.08.04
| 9to5Mac
Az iPhone 18 Pro bemutatója már a küszöbön áll, és minden jel arra utal, hogy az Apple három olyan fejlesztést is megvalósít, amelyekre a felhasználók évek óta várnak.
A One UI 9.5 végre elhozza a régóta várt alkalmazás zárat a Galaxy készülékekre

A One UI 9.5 végre elhozza a régóta várt alkalmazás zárat a Galaxy készülékekre

2026.08.15
| SamMobile
A Samsung új funkciója külön jelszó helyett a telefon meglévő feloldási módját használná, így egyszerűen levédhetők lennének az érzékeny alkalmazások és játékok.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A Samsung, a Google és az Apple is a mesterséges intelligenciát állítja új készülékei középpontjába. Mennyire fontosak Önnek a telefon AI-funkciói vásárláskor?


Nagyon fontosak, emiatt is választok készüléket
Hasznosak, de nem döntő szempont
Alig használom őket
Egyáltalán nem érdekelnek
Inkább zavarnak, kikapcsolom őket



Korábbi szavazások eredményei