Az Apple július végén bezárja a My Photo Stream szolgáltatást

2023.06.01| Phone Arena
Címkék:

My Photo Stream

,

leáll


Az Apple "Információk a My Photo Stream leállításáról" címmel tett közzé egy támogatási oldalt, amely elárulja, hogy az ingyenes "My Photo Stream" szolgáltatás bezár.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Erre július 26-án kerül sor, az új fényképek feltöltése a My Photo Streambe pedig egy hónappal korábban, június 26-án ér véget. Ennek azért van értelme, mert a szolgáltatás akár 1000 fotót is feltölthet az iCloudba az elmúlt 30 napból, lehetővé téve azok megtekintését iPhone-on, iPaden, iPod touch-on, Mac-en és PC-n.

Az Apple a támogatási oldalon azt írja, hogy a jövőben azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék, hogy a fotóik és videóik minden eszközükön elérhetőek legyenek, és biztonságosan tárolják őket az iCloudban, érdemes elkezdeniük az iCloud Photos használatát. A My Photo Stream már az iCloud Fotók előtt is elérhető volt, és nagyrészt felváltotta azt. A My Photo Stream bezárásával pedig nincs más választás, mint továbblépni. 

Az Apple július végén bezárja a My Photo Stream szolgáltatást

Ahogy az Apple megjegyzi, a My Photo Streamben található fényképek és videók már az egyik eszközödön vannak tárolva. Amíg még mindig a tulajdonodban van az a készülék, amelyen az eredetiket tárolod, a My Photo Stream bezárása miatt nem veszítesz el semmilyen fényképet vagy videót. Ha azonban egy kívánt fotó nincs a könyvtárban egy adott iPhone, iPad vagy Mac készüléken, győződj meg róla, hogy hozzáadtad a könyvtárhoz.

A jelenleg a Saját Photo Streamben lévő fényképek mentéshez az iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken kövesd az alábbi utasításokat: 

  • Nyisd meg a Fényképeket, és koppintson az Albumok elemre.
  • Koppints a Saját fotófolyam > Kiválasztás lehetőségre.
  • Koppints a menteni kívánt fényképekre, majd Megosztás gombra > Kép mentése.

Az Apple július végén bezárja a My Photo Stream szolgáltatást

Az iCloud Fotók beállításához iOS 8.3 vagy újabb iOS-t futtató iPhone-ra van szükség. Az iOS 16 és újabb operációs rendszeren lépj a Beállítások > > iCloud > Fotók menüpontra, és kapcsold be a Szinkronizálás ezzel az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékkel lehetőséget.

Az iOS 15, iPadOS 15 vagy korábbi iOS-t futtató készülékeken kapcsold be az iCloud Fotók funkciót. Az iCloud Fotók engedélyezése után a fényképalkalmazásban lévő összes fénykép és videó hozzáadódik az iCloudhoz. Az iCloud Fotókban már tárolt videók mostantól elérhetőek a készüléken.

Az iCloud Fotókban tárolt fényképek és videók megtekintéséhez nyisd meg a Fotók alkalmazást, és koppints a képernyő bal alsó részén található Könyvtár fülre. A megjelenő fényképek és videók az iCloud Fotókban vannak tárolva.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei