Az Apple július végén bezárja a My Photo Stream szolgáltatást

2023.06.01| Phone Arena
Címkék:

My Photo Stream

,

leáll


Az Apple "Információk a My Photo Stream leállításáról" címmel tett közzé egy támogatási oldalt, amely elárulja, hogy az ingyenes "My Photo Stream" szolgáltatás bezár.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Erre július 26-án kerül sor, az új fényképek feltöltése a My Photo Streambe pedig egy hónappal korábban, június 26-án ér véget. Ennek azért van értelme, mert a szolgáltatás akár 1000 fotót is feltölthet az iCloudba az elmúlt 30 napból, lehetővé téve azok megtekintését iPhone-on, iPaden, iPod touch-on, Mac-en és PC-n.

Az Apple a támogatási oldalon azt írja, hogy a jövőben azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék, hogy a fotóik és videóik minden eszközükön elérhetőek legyenek, és biztonságosan tárolják őket az iCloudban, érdemes elkezdeniük az iCloud Photos használatát. A My Photo Stream már az iCloud Fotók előtt is elérhető volt, és nagyrészt felváltotta azt. A My Photo Stream bezárásával pedig nincs más választás, mint továbblépni. 

Az Apple július végén bezárja a My Photo Stream szolgáltatást

Ahogy az Apple megjegyzi, a My Photo Streamben található fényképek és videók már az egyik eszközödön vannak tárolva. Amíg még mindig a tulajdonodban van az a készülék, amelyen az eredetiket tárolod, a My Photo Stream bezárása miatt nem veszítesz el semmilyen fényképet vagy videót. Ha azonban egy kívánt fotó nincs a könyvtárban egy adott iPhone, iPad vagy Mac készüléken, győződj meg róla, hogy hozzáadtad a könyvtárhoz.

A jelenleg a Saját Photo Streamben lévő fényképek mentéshez az iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken kövesd az alábbi utasításokat: 

  • Nyisd meg a Fényképeket, és koppintson az Albumok elemre.
  • Koppints a Saját fotófolyam > Kiválasztás lehetőségre.
  • Koppints a menteni kívánt fényképekre, majd Megosztás gombra > Kép mentése.

Az Apple július végén bezárja a My Photo Stream szolgáltatást

Az iCloud Fotók beállításához iOS 8.3 vagy újabb iOS-t futtató iPhone-ra van szükség. Az iOS 16 és újabb operációs rendszeren lépj a Beállítások > > iCloud > Fotók menüpontra, és kapcsold be a Szinkronizálás ezzel az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékkel lehetőséget.

Az iOS 15, iPadOS 15 vagy korábbi iOS-t futtató készülékeken kapcsold be az iCloud Fotók funkciót. Az iCloud Fotók engedélyezése után a fényképalkalmazásban lévő összes fénykép és videó hozzáadódik az iCloudhoz. Az iCloud Fotókban már tárolt videók mostantól elérhetőek a készüléken.

Az iCloud Fotókban tárolt fényképek és videók megtekintéséhez nyisd meg a Fotók alkalmazást, és koppints a képernyő bal alsó részén található Könyvtár fülre. A megjelenő fényképek és videók az iCloud Fotókban vannak tárolva.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei