Az új Apple klip a leghosszabb üzemidejű iPhone-t reklámozza

2023.07.11| Phone Arena

A következő generációs iPhone-modellek várható szeptemberi bemutatása felé fordul az óra, az Apple nem egy, hanem két új reklámmal szállt az éterbe, hogy megpróbálja rávenni a fogyasztókat, hogy csökkentsék az Apple és partnerei iPhone 14 sorozatú készleteit.

Érdekesség, hogy az egyik hirdetés a négy iPhone 14 modell közül a legkevesebbet eladott készülékről, az iPhone 14 Plusról szól.

Az iPhone 14 Plus azok számára készült, akik az iPhone 14 Pro Max nagy képernyőjére és üzemidejére vágynak, de nem szeretnék megfizetni a modell árát. Az iPhone 14 Plus 6,7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, mint az iPhone 14 Pro Max (bár ez nem pontosan ugyanaz a panel, mint a drágább egységnél), és a valaha volt legnagyobb iPhone akkumulátorral rendelkezik. 4325 mAh-val az iPhone 14 Plust tápláló akkumulátor valamivel nagyobb kapacitással rendelkezik, mint az iPhone 14 Pro Max belsejében lévő 4323 mAh-s cella.

Ha nem bánja, hogy nem rendelkezik többek között a Dynamic Island funkcióval és a teleobjektívvel, jópár tízezer forintot takaríthat meg, ha a hasonló iPhone 14 Pro Max modell helyett az iPhone 14 Plus-t vásárolja meg. Annak érdekében, hogy az új iPhone 14 modellek piacán még mindig az iPhone 14 Plust fontolóra vegyék, az Apple új hirdetést készített, amely a készülék hosszú üzemidejére összpontosít. A "Battery for Miles" nevű hirdetésben egy gazda látható, aki traktort vezet egy hosszú úton, amely egyenesen halad, ameddig a szem ellát.

Valamiért a traktor egy óriási tököt húz maga mögött, és a háttérben a „Two Miles An Hour” Ludacris-dallal a gazdán és a traktorján kívül az élet egyetlen jele, amit látunk, egy tehén a mezőn, az út mellett. A traktorhoz csatlakozik az iPhone 14 Plus, és halljuk a Maps alkalmazásban azt a szöveget, hogy "102 mérföld múlva folytasd egyenesen", ami szemöldökfelvonó reakciót vált ki a gazdából. 

A második reklám a "Crash Test," az új Crash Detection funkciót mutatja be egy törésteszt próbabábujával, amely egy irányított ütközés lévő autót vezeti. Az akció egy része lassított, a háttérben pedig Gene Chandler megfelelő „You Can't Hurt Me No More” dallama.” Végül a teszt véget ért, és ahogy az autó megáll, a kamera megmozdul a műszerfalhoz csatlakoztatott iPhone 14 Pro képernyőjére.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A kijelzőn ez olvasható: "Úgy tűnik, balesetet szenvedett." E szavak alatt a képernyőn ez olvasható: "Az iPhone vészhelyzeti segélyhívást indít el, ha nem válaszol." Ismét jegyezzük meg a szlogenet: "Baleset észlelése. Nyugi, ez az iPhone 14 Pro." A funkció valójában mind a négy iPhone 14 modellen megtalálható.

Egy másodpercre visszatérve az iPhone "Plus" modellhez, láthattuk, hogy az iPhone 15 Plus hozzáadja a Dynamic Islandet és a 48 megapixeles széles kamerát, amely az iPhone 14 Pro Max-en található idén. Másrészt ez utóbbi az egyike lesz annak a mindössze két telefonnak, amelyek 3 nm-es lapkakészlettel működnek.

Az új A17 Bionic az iPhone 15 Pro Max-ban és az iPhone 15 Pro-ban található, és egyetlen másik készülék sem rendelkezik olyan 3 nm-es folyamatcsomópont felhasználásával gyártott SoC-vel, amely erősebbé és energiahatékonyabbá teszi a szilíciumot. Az iPhone 15 Plus helyett az iPhone 14 Pro modelleken jelenleg használt 4 nm-es A16 Bionic lesz felszerelve.

Az iPhone 15 Pro Max lesz az egyetlen 2023-as iPhone (és az első a kínálatban), amely periszkóp objektívvel rendelkezik, amely a jelenlegi 3x-ról 5x-6x-ra növeli a teleobjektív optikai zoom képességét. Az iPhone 15 Plus nem kap teleobjektívet.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei