Telenoros vagy? Használd ki ma!

2017.12.17| Telenor

24 óra korlátlan Hipernetet hoz a legtöbb telenorosnak az ezüstvasárnap. A korlátlanság napját az ügyfelek maguk választhatják meg.

A Telenor ügyfeleinek szóló adventi naptár ma, december 17-én közel 3 millió ügyfél számára 24 óra korlátlan belföldi Hipernet elérést rejt. A korlátlanság napját az ügyfelek választhatják meg a következő 30 napon belül. A már korlátlan mobilinternettel rendelkező ügyfelek más meglepetésben részesülnek.

A Telenornál az elmúlt 3 évben bevett gyakorlat, hogy a karácsonyi ünnepek idején ügyfeleinek korlátlanná – és díjtalanná – tette mobilinternet hálózatát: ebben az időszakban a forgalmazott adatmennyiség nem terhelte az ügyfelek havi adatcsomagját, valódi gondtalan netezést biztosítva számukra az ünnepek idején. A Telenor az idei évben más megközelítésben készül a karácsonyra, ügyfeleinek több időt ad a felkészülésre és segíti őket a karácsonyi készülődésben: már december 1-től adventi naptárt indított, amiben minden napra új meglepetést tartogat az ügyfelek számára.

Az eddig eltelt napokon a naptárt kinyitó telenorosok találhattak már ajándék 1 GB adatforgalmat 30 napra, jelentős készülék kedvezményt, kedvezmény kupont a társaság együttműködő partnereinél, értékes ajándék drónt vagy éppen JBL vezeték nélküli hangszórót új készülékvásárlás esetén.

Telenoros vagy? Használd ki ma!

December 8-án a Telenor ügyfelei dönthettek, hogy a Telenor adományozásra szánt 5 millió forintja milyen arányban kerüljön elosztásra a 3 jelölt civilszervezet között. Ennek eredményeként, az ügyfelek döntése alapján a Hintalovon Gyerekjogi Alapítvány 658 500 forint, a Vigyél Haza Alapítvány 2 595 000 forint, a KórházSuli Alapítvány 1 746 500 forint adományhoz jutott.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az adventi naptárból az ezüstvasárnapon túl még hét nap van hátra, ami hét izgalmas meglepetést jelent a hangalapú előfizetéssel rendelkező Telenor ügyfeleinek. Az adventi naptár december 24-ig elérhető awww.advent.telenor.hu címen és a MyTelenor alkalmazáson keresztül, amely letölthető a Google Play-ből és az App Store-ból is.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei