Telenoros vagy? Használd ki ma!

2017.12.17| Telenor

24 óra korlátlan Hipernetet hoz a legtöbb telenorosnak az ezüstvasárnap. A korlátlanság napját az ügyfelek maguk választhatják meg.

A Telenor ügyfeleinek szóló adventi naptár ma, december 17-én közel 3 millió ügyfél számára 24 óra korlátlan belföldi Hipernet elérést rejt. A korlátlanság napját az ügyfelek választhatják meg a következő 30 napon belül. A már korlátlan mobilinternettel rendelkező ügyfelek más meglepetésben részesülnek.

A Telenornál az elmúlt 3 évben bevett gyakorlat, hogy a karácsonyi ünnepek idején ügyfeleinek korlátlanná – és díjtalanná – tette mobilinternet hálózatát: ebben az időszakban a forgalmazott adatmennyiség nem terhelte az ügyfelek havi adatcsomagját, valódi gondtalan netezést biztosítva számukra az ünnepek idején. A Telenor az idei évben más megközelítésben készül a karácsonyra, ügyfeleinek több időt ad a felkészülésre és segíti őket a karácsonyi készülődésben: már december 1-től adventi naptárt indított, amiben minden napra új meglepetést tartogat az ügyfelek számára.

Az eddig eltelt napokon a naptárt kinyitó telenorosok találhattak már ajándék 1 GB adatforgalmat 30 napra, jelentős készülék kedvezményt, kedvezmény kupont a társaság együttműködő partnereinél, értékes ajándék drónt vagy éppen JBL vezeték nélküli hangszórót új készülékvásárlás esetén.

Telenoros vagy? Használd ki ma!

December 8-án a Telenor ügyfelei dönthettek, hogy a Telenor adományozásra szánt 5 millió forintja milyen arányban kerüljön elosztásra a 3 jelölt civilszervezet között. Ennek eredményeként, az ügyfelek döntése alapján a Hintalovon Gyerekjogi Alapítvány 658 500 forint, a Vigyél Haza Alapítvány 2 595 000 forint, a KórházSuli Alapítvány 1 746 500 forint adományhoz jutott.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az adventi naptárból az ezüstvasárnapon túl még hét nap van hátra, ami hét izgalmas meglepetést jelent a hangalapú előfizetéssel rendelkező Telenor ügyfeleinek. Az adventi naptár december 24-ig elérhető awww.advent.telenor.hu címen és a MyTelenor alkalmazáson keresztül, amely letölthető a Google Play-ből és az App Store-ból is.

 

 


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei