Távszámla fizetés már mobilról is

2014.05.23| Telekom

A Telekom új Távszámla alkalmazásával a korábban notebook és PC képernyőre optimalizált Távszámla szolgáltatás az okostelefonokba költözött.

A Telekom új Távszámla alkalmazásával a korábban notebook és PC képernyőre optimalizált Távszámla szolgáltatás az okostelefonokba költözött. Az egyelőre Android és iOS okostelefonokra letölthető alkalmazás segítségével a regisztrált Távszámla ügyfelek bármikor, akár útközben is megtekinthetik és néhány gombnyomással kiegyenlíthetik közüzemi számláikat. Az online számlaügyintézés nemcsak kényelmes, hanem egyúttal környezetkímélő megoldás is, hiszen csökkenthető általa a papírfelhasználás. A Telekom ezzel az új megoldással is ösztönözni kívánja ügyfeleit a korszerű, hatékony fizetési módok, így az online és távszámlás befizetés használatára. A szolgáltató jelentős előrelépést ért el a készpénzkímélő fizetési módok elterjesztésében: az ügyfelek felismerték ennek előnyeit, és a távszámlára áttérő előfizetők száma dinamikus növekedésnek indult. Jelenleg már több mint 250 ezer ügyfél használja a Távszámla szolgáltatást.

A Távszámla mobil alkalmazás segítségével a regisztrált Távszámla ügyfelek tehát kényelmesen kezelhetik és a Telekom Gyorsfizetés szolgáltatással ki is egyenlíthetik közüzemi számláikat. Az alkalmazásban a számlák állapotát különböző színek segítségével követhetik nyomon. Piros szín jelzi a lejárt fizetési határidejű számlákat, a narancssárga szín azt mutatja, hogy a számla fizetési határideje még nem járt le vagy a számla kifizetése folyamatban van, míg a zölddel jelölt számlák a kiegyenlített státuszúak.

Távszámla fizetés már mobilról is Távszámla fizetés már mobilról is

Minden személyes és fizetési beállítás, így például a Telekom Gyorsfizetés használatához szükséges regisztráció és bármilyen új szolgáltatói számlaregisztráció is a Távszámla weboldalán végezhető el. Jelenleg a Telekom, a T-Systems, az E-ON, a Tigáz és a DRV számlái kezelhetők és egyenlíthető ki a Távszámla szolgáltatás keretein belül, tehát akár okostelefonon keresztül, a Távszámla alkalmazás használatával. A Telekom részletfizetéssel vásárolt készülékeinek számlái például csak a Távszámla weboldalán keresztül érhetőek el és fizethetőek be.

Az alkalmazás adathálózaton keresztül történő letöltése és használata adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a Telekom mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik. A Telekom fejlesztői csapatának tervei között szerepel a közeljövőben az alkalmazás elérhetővé tétele Windows Phone felhasználók számára is.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei