Hello holnap! a Telekomtól

2014.11.13| Telekom

Nem könnyû környezettudatosan, fenntartható módon élni, és folyamatosan motiváltnak maradni, ha nem látható azonnal az eredmény. Mennyivel egyszerûbb, ha azonnal adományozható forintra válthatók a tettek.

Nem könnyû környezettudatosan, fenntartható módon élni, és folyamatosan motiváltnak maradni, ha nem látható azonnal az eredmény. Mennyivel egyszerûbb, ha azonnal adományozható forintra válthatók a tettek. A fenti gondolatból indult ki a Telekom, amikor megalkotta és útjára is indította a hello holnap! appját, amelynek lényege, hogy bizonyos, a fenntartható fejlõdést támogató feladatok teljesítése során pontokat lehet szerezni, amely pontokat valódi forintokra válthatják be és adományozás céljára használhatják fel az applikáció felhasználói.

Az Androidra és iOS-re letölthetõ applikáció felhasználói egy nagy játék résztvevõivé válnak, amelyben különbözõ feladatok, mint például részvétel a Telekom és partnereinek eseményein, akciók, amelyekbe bármikor be lehet kapcsolódni, valamint egyéb önbevallásos feladatok elvégzését vállalhatják. A kihívások teljesítésével megszerzett pontok, szintén az app segítségével, forintokra válthatók, amelyeket a felhasználó számára fontos, fenntarthatósággal kapcsolatos célokért küzdõ szervezetnek lehet adományozni. Az alkalmazásban változatos kihívások találhatók, amelyek közül kiválaszthatja, melyiket szeretné és tudja vállalni a résztvevõ. Érdemes minél többet teljesíteni belõlük, mert mindegyik pontot ér!

Hello holnap! a Telekomtól

A hello holnap! applikáció játékának partnerei között található például a 30km.hu, az Oszkár telekocsi, a Szatyor bevásárló közösség, valamint támogatható szervezetként az Ökoszolgálat, a Demokratikus Ifjúságért alapítvány, a Zöld Fiatalok egyesület, a Civil Kollégium alapítvány és a Kortárs Építészeti Központ. A Telekomnak a hello holnap! appal is az a célja, hogy mindenki számára elérhetõvé tegyen minden olyan kezdeményezést, amely az emberek közötti digitális kommunikációt újabb lehetõségekkel, tartalmakkal tölti meg. Mindezt Magyarország legnagyobb 4G hálózatán.

A hello holnap! app ezen a néven letölthetõ a Google Play és a Apple Store alkalmazás-áruházakból. Az applikáció letöltése és a játékban való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A hello holnap! alkalmazás letöltése, használata adatforgalmat generálhat, ennek díját a játékosok mobilszolgáltatójuk vonatkozó díjszabása szerint fizetik.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei