Hello holnap! a Telekomtól

2014.11.13| Telekom

Nem könnyû környezettudatosan, fenntartható módon élni, és folyamatosan motiváltnak maradni, ha nem látható azonnal az eredmény. Mennyivel egyszerûbb, ha azonnal adományozható forintra válthatók a tettek.

Nem könnyû környezettudatosan, fenntartható módon élni, és folyamatosan motiváltnak maradni, ha nem látható azonnal az eredmény. Mennyivel egyszerûbb, ha azonnal adományozható forintra válthatók a tettek. A fenti gondolatból indult ki a Telekom, amikor megalkotta és útjára is indította a hello holnap! appját, amelynek lényege, hogy bizonyos, a fenntartható fejlõdést támogató feladatok teljesítése során pontokat lehet szerezni, amely pontokat valódi forintokra válthatják be és adományozás céljára használhatják fel az applikáció felhasználói.

Az Androidra és iOS-re letölthetõ applikáció felhasználói egy nagy játék résztvevõivé válnak, amelyben különbözõ feladatok, mint például részvétel a Telekom és partnereinek eseményein, akciók, amelyekbe bármikor be lehet kapcsolódni, valamint egyéb önbevallásos feladatok elvégzését vállalhatják. A kihívások teljesítésével megszerzett pontok, szintén az app segítségével, forintokra válthatók, amelyeket a felhasználó számára fontos, fenntarthatósággal kapcsolatos célokért küzdõ szervezetnek lehet adományozni. Az alkalmazásban változatos kihívások találhatók, amelyek közül kiválaszthatja, melyiket szeretné és tudja vállalni a résztvevõ. Érdemes minél többet teljesíteni belõlük, mert mindegyik pontot ér!

Hello holnap! a Telekomtól

A hello holnap! applikáció játékának partnerei között található például a 30km.hu, az Oszkár telekocsi, a Szatyor bevásárló közösség, valamint támogatható szervezetként az Ökoszolgálat, a Demokratikus Ifjúságért alapítvány, a Zöld Fiatalok egyesület, a Civil Kollégium alapítvány és a Kortárs Építészeti Központ. A Telekomnak a hello holnap! appal is az a célja, hogy mindenki számára elérhetõvé tegyen minden olyan kezdeményezést, amely az emberek közötti digitális kommunikációt újabb lehetõségekkel, tartalmakkal tölti meg. Mindezt Magyarország legnagyobb 4G hálózatán.

A hello holnap! app ezen a néven letölthetõ a Google Play és a Apple Store alkalmazás-áruházakból. Az applikáció letöltése és a játékban való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A hello holnap! alkalmazás letöltése, használata adatforgalmat generálhat, ennek díját a játékosok mobilszolgáltatójuk vonatkozó díjszabása szerint fizetik.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei