Biztonságosabbak lesznek a Samsung mobilok

2013.09.04| Lookout

A nagyobbik dél-koreai gyártó úgy döntött, minden új androidos okostelefonján gyárilag megtalálható lesz antivírus program.

A nagyobbik dél-koreai gyártó úgy döntött, minden új androidos okostelefonján gyárilag megtalálható lesz antivírus program. A Wall Street Journal információi szerint a Lookout alkalmazása kerül a Samsung okostleefonokra, mivel egy 2012-es, amerikai minisztériumi jelentés kimutatta, hogy a telefonos vírusok hetvenkilenc százaléka az Android rendszert célozták meg. Tekintve, hogy az okostelefonok szinte mindig működnek és dolgoznak, így a hackerek gyorsan juthatnak személyes adatokhoz vagy pedig a felhasználóknak magas telefonszámát generálhatnak a háttérben küldött emelt díjas szolgáltatások megrendelése esetén.

Biztonságosabbak lesznek a Samsung mobilok

A Samsung által előre telepített antivírus program megerősíti a vállalati felhasználókat abban, hogy a Samsung KNOX üzleti szolgáltatáscsomag még biztonságosabb lesz. Adrian Ludwig, az Android egyik vezető mérnöke elárulta, szerintük felesleges ez a lépés, ennek ellenére úgy véljük, mégis hasznos, elég emlékezni csak a legutolsó, „fertőzött”, avagy kártékony kamera alkalmazásra, amely a Playre is felkerült, mely telepítés után csak bizonyos weboldalakat engedett megnyitni. A Lookout programja minden telepíteni kívánt alkalmazást és letöltést ellenőriz, kártevők után kutatva. A program állandó háttérben futásának ára az akkumulátor napi üzemidejéből mintegy három-öt százalék.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei