Biztonságosabbak lesznek a Samsung mobilok

2013.09.04| Lookout

A nagyobbik dél-koreai gyártó úgy döntött, minden új androidos okostelefonján gyárilag megtalálható lesz antivírus program.

A nagyobbik dél-koreai gyártó úgy döntött, minden új androidos okostelefonján gyárilag megtalálható lesz antivírus program. A Wall Street Journal információi szerint a Lookout alkalmazása kerül a Samsung okostleefonokra, mivel egy 2012-es, amerikai minisztériumi jelentés kimutatta, hogy a telefonos vírusok hetvenkilenc százaléka az Android rendszert célozták meg. Tekintve, hogy az okostelefonok szinte mindig működnek és dolgoznak, így a hackerek gyorsan juthatnak személyes adatokhoz vagy pedig a felhasználóknak magas telefonszámát generálhatnak a háttérben küldött emelt díjas szolgáltatások megrendelése esetén.

Biztonságosabbak lesznek a Samsung mobilok

A Samsung által előre telepített antivírus program megerősíti a vállalati felhasználókat abban, hogy a Samsung KNOX üzleti szolgáltatáscsomag még biztonságosabb lesz. Adrian Ludwig, az Android egyik vezető mérnöke elárulta, szerintük felesleges ez a lépés, ennek ellenére úgy véljük, mégis hasznos, elég emlékezni csak a legutolsó, „fertőzött”, avagy kártékony kamera alkalmazásra, amely a Playre is felkerült, mely telepítés után csak bizonyos weboldalakat engedett megnyitni. A Lookout programja minden telepíteni kívánt alkalmazást és letöltést ellenőriz, kártevők után kutatva. A program állandó háttérben futásának ára az akkumulátor napi üzemidejéből mintegy három-öt százalék.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei