Sound X, okoshangszóró a Huawei-től

2020.04.05| Huawei

A Huawei bemutatta a Sound X-et, új csúcskategóriás okoshangszóróját.

A Sound X tavaly november végén mutatkozott be Kínában, a cég pedig a nemzetközi piacokon is elérhetővé teszi. A kompakt méretű kiegészítő csúcs minőségben készült, akusztikus hangzást nyújt, mindehhez pedig igazán kompakt méretű, hiszen alkig 165×203 mm. A francia Devialet-val együtt fejlesztették a Sound X-et és a benne található 8 hangszórót. A hangszóró akár öt méterről is hallja az utasításokat. 

A Devialet biztosította a kiegészítő számára a szabadalmaztatott jelfeldolgozó SAM (Speaker Active Matching) technológiáját, a Push-Push szimmetrikus felépítését. A SAM olyan hatékony kompenzációs algoritmust használ, mely képes a kimeneteli jelet, a hangtorzulás minimalizálása mellett a hangszóróhoz adaptálni. A Push-Push felépítés szimmetrikusan helyezi el a két hangszórót, így a back wave rezgések hatástalanítják egymást, ennek köszönhető, hogy a Sound X két 60 wattos mélynyomója a basszus dübörgése ellenére sem melegszik túl. A látható basszusegység emlékezetes látványt nyújtva áll összhangban a hang rezgéseivel. 

Sound X, okoshangszóró a Huawei-től

A Sound X testének fő, fényes fekete része olyan technológiával készült, mely segíti a minőségi jelerősséget és -vételt. A burkolat tetején az RGB háromszínű fényjelzés egybeolvad környezetével. A Sound X akadásmentes kapcsolatot biztosít a közelében lévő okoskészülékekkel. A telefont elég a hangszóró oldalához érinteni, ezután a Sound X átveszi a hangot és tovább is játssza azt.

A Huawei Sound X Wi-Fi-n keresztül játssza le a hangokat, így kevesebb a hangveszteség vagy a -késés, mint az egyébként hangszórók esetében használt Bluetooth kapcsolatoknál. Az EMUI 10.1-gyel érkező Huawei Multi-Device funkció használatával könnyedén küldhető át a hang a hangszóróra az okostelefonokról. A veszteségmentes, alacsony késleltetésű hangot tovább erősíthető az EMUI 10.1 multi-device funkciójával. 

A Sound X is képes a Huawei Share funkció használatára, melynek köszönhetően a felhasználónak nem kell várnia a vezetéknélküli kapcsolat létrejöttére. Elég, ha mindössze hozzáérinti az okostelefon NFC-részét a Sound X-hez, és késlelteteés nélkül máris elindul a lejátszás. Hívások fogadásához a hangszórón elegendő a call mode bekapcsolása.

Sound X, okoshangszóró a Huawei-től

A Sound X testének fő, fényes része olyan fejlett folyamattal készült, mely garantálja a minőségi jelerősséget és -vételt. A készülék tetején az RGB háromszínű fényjelzés pedig egybeolvad környezetével, egy fényes koncertterem hatását keltve. A Huawei Sound X előreláthatólag a nyár folyamán válik elérhetővé Magyarországon.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »
  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Közeledik a Karácsony! Ön vesz mobiltelefont Karácsonyra?


  Igen, mobilszolgáltatónál
  Igen, GSM boltokban
  Igen, magyar webshopokban
  Igen, külföldi webshopokban
  Igen, nagy offline áruházakban
  Nem tervezek mobilt venni  Korábbi szavazások eredményei