Oukitel WP10 5G, strapatelefon csak 125 ezer forintért?

2021.04.26| (x)

Az Oukitel nem szokott viccelni, ha strapamobilról van szó, a WP10 5G sem egy átugorható darab, ha ilyen telefont keresünk.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Alig pár éve még ha stapamobilról volt szó, mindenkinek valami csúnya, nehéz, de legalább nagyon buta modell jutott eszébe. Ennek szerencsére vége, az utóbbi időben kifejezetten jó tudással kerülnek ilyen készülékek a piacra. Nézzük meg, mit tette le az asztalra az Oukitel WP10 5G-vel a gyártó!

Először is: ez a világ első, 8000 mAh-s akkumulátorával felszerelt, egyben 5G adatkapcsolatra is képes strapamobilja! A WP10 5G 17.6 mm vastag, a tömege 380 gramm, ezek mind a strapaságának köszönhetőek, a burkolat ugyanis IP68, IP69K és MIL-STD-810G védelmi szintekkel is rendelkezik. Nagyjából annyit tesz, hogy viharban szinte focizhatunk is vele, nem lesz nagy baja. A burkolat vízálló, porálló és az eséseknek is bizonyos értékben ellenáll. A telefon fekete színű, némi naranccsal megfűszerezve.

Oukitel WP10 5G, strapatelefon csak 125 ezer forintért?

Az Oukitel WP10 5G kijelzője 6.67 col képátlójú, a felbontás full HD+ Fullview Display, a karcmentességről Gorilla Glass gondoskodik. A képarány 19.5:9, ehhez 410ppi pixelsűrűség társul. A szelfi kamera a kijelzőbe fúrt lyukban bújik meg, 16 megapixel felbontásban képes önarcképeket megörökíteni f/2.8 értékkel.

Oukitel WP10 5G, strapatelefon csak 125 ezer forintért?

Ha pedig fotózás, akkor mindenképpen meg kell említeni a hátlapon található négy kamerát. A fő darab a Sony IMX582-es érzékelőjét tartalmazza 48 megapixel felbontással, f/1.8 fényértékkel. Mellé 13 megapixeles ultraszéles lencse, valamint egy makro- és egy mélységérzékelő került, 2-2 megapixel felbontással.

A WP10 5G működéséről a 7nm-es MediaTek Dimensity 800 processzor gondoskodik, ehhez 8 gigabájt RAM és 128 gigabájt tárhely jár. Adott a kétcsatornás Wi-Fi, a Bluetooth 5.1, GPS, GLONASS, Beidou és Galileo, NFC, de a stapasága miatt nem hagyta ki az Oukitel az iránytűt és a barométert sem.

Oukitel WP10 5G, strapatelefon csak 125 ezer forintért?

A funkciókat két nanoSIM-et elnyelő tálca, ujjlenyomat-olvasó, személyre szabható gyorshívó gomb, USB C port bővítik. Az akkumulátor brutális, 8000 mAh kapacitású, a gyorstöltése ennél kissé kevésbé combos, 18W-tal tölthető.

Oukitel WP10 5G, strapatelefon csak 125 ezer forintért?

Az Oukitel WP10 5G megrendelhető ezen a linken, a ZAEOUKITEL10 kuponkóddal 370 dollár lesz csak az ára. A kupon már él, egészen április 29. délután 3-ig. Egy fontos részlet, mivel kínai raktárból érkezik, nagyjából 50 dollár plusszal számolhatunk áfa, vám és kezelési költség tekintetében, de még így is összesen 125 ezer forintban cakkpakk megáll egy ilyen tudású strapamobil.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei