One UI 6.1: nézzen bármilyen videót lassított felvételben az Instant Slow-mo funkcióval!

2024.04.16| SamMobile

Ha Galaxy S24-et vagy bármely Galaxy eszközt használ One UI 6.1-el és Galaxy AI-vel, akkor lehet, hogy ismeri az Instant Slow-mo nevű kiváló funkciót, amely a Galéria alkalmazásba épített.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Míg a Galaxy AI-élmény legtöbb funkciója a termelékenységet szolgálja, a Samsung néhány szórakoztató trükköt is beépített. Az egyik az Instant Slow-mo, amely az AI erejét használja fel arra, hogy bármilyen normál videót lassított videóvá alakítson. Az Instant Slow-mo nem videószerkesztő funkció. Ehelyett úgy tervezték, hogy lelassítsa a videókat, amikor lejátssza őket a Galéria alkalmazásban.

Hogyan kell használni az Instant Slow-mo-t?

Ez egyszerű: nyisson meg egy videót az eszköz galériájában, nyomja meg a lejátszás gombot, majd érintse meg hosszan a képernyő tetszőleges részét a videó lelassításához. A videó lassítva fut, amíg az ujját a képernyőn tartja.

Gyönyörűen működik, és nagyszerű, ha a felvétel egy adott pillanatát szeretné élvezni. Az Instant Slow-mo funkciónak köszönhetően a legtöbb helyzetben nem kell az eszköz dedikált lassított kameramódját használnia lassított videók rögzítéséhez.

Mentse el az azonnali lassítás pillanatát egy új videóban

Ha egy videó egy részének lassított lejátszása után megnyomja a szerkesztés gombot, a Samsung megjegyzi azt a részt, ahol lelassította a videót, és létrehozhat egy új videót, amelyben az adott rész tartósan le van lassítva, míg a többi felvételt normál sebességgel játssza le. 

Ehhez közvetlenül azután, hogy a képernyő hosszan lenyomva tartásával befejezte a videó egy pillanatának lassított lejátszását, nyomja meg a szerkesztés gombot (a ceruza ikont), érintse meg a Sebesség beállítása gombot, majd érintse meg a szürke háttérrel kiemelt sebességbeállítást, majd nyomja meg a Mentés gombot. A folyamat az alábbi rövid videóban tekinthető meg.

 

Mely eszközök támogatják az azonnali lassítást?

Lehet, hogy nem úgy hangzik, de az Instant Slow-mo egy mesterséges intelligencia funkció. A mesterséges intelligencia arra szolgál, hogy mesterségesen generáljon további képkockákat a videó meglévő képkockái közé, hogy egyenletes lassított effektust hozzon létre, amihez erős neurális feldolgozási képességekkel rendelkező lapkakészletre van szükség.

Ennek eredményeként az Instant Slow-mo bizonyos eszközökön elérhető, amelyek One UI 6.1-et futtatnak, és rendelkeznek a Galaxy S24 Galaxy AI funkcióival. Előfordulhat azonban, hogy nem minden Galaxy AI-vel rendelkező eszköz rendelkezik Instant Slow-mo-val, ezért a legjobb módja annak, hogy ellenőrizze a funkciót az eszközén.

Milyen videókkal működik az Instant Slow-mo?

Az azonnali lassításnak 480p vagy nagyobb felbontású videókon kell működnie. A 60 képkocka/mp sebességgel felvett videók a legsimább eredmény érdekében ajánlottak, de a funkció a legalább 30 képkocka/másodperc sebességgel készített videókkal működik.

A legtöbb telefonra felvett videó, valamint a barátaitól és családtagjaitól üzenetküldő alkalmazásokon keresztül kapott videók megfelelnek a követelményeknek, bár ismét csak az a megerősítés, hogy megnyit egy videót a Galéria alkalmazásban, és saját maga kipróbálja az Instant Slow-mo funkciót.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei