A Galaxy S23 felhasználók kijelző problémákra panaszkodnak

2024.04.04| SamMobile

A Samsung a múlt héten megkezdte a várva várt One UI 6.1 frissítés bevezetését a Galaxy S23 sorozathoz, de ez nem minden felhasználó számára volt szerencsés.

Panaszokat hallottunk a Galaxy S23, S23+ és S23 Ultra felhasználóktól a One UI 6.1 frissítést követően eszközeiket sújtó különféle problémákkal kapcsolatban. Most egy új csatlakozik a listához.

Számos Galaxy S23-sorozat felhasználó hozta nyilvánosságra ezt az új problémát a hivatalos Samsung közösségi fórumokon. Azt állítják, hogy az érintőképernyővel kapcsolatos problémák azután kezdődtek, hogy Galaxy S23-aikat One UI 6.1-re frissítették. Vannak, akik azt mondják, hogy nem OEM képernyőjük van.

Számtalan Galaxy S23-sorozat felhasználói beszámolója szerint a One UI 6.1 részben vagy teljesen “tönkretette” az érintőképernyőjüket. Néha többször is meg kell érinteniük a képernyőt, mielőtt az érzékel. Máskor az érintőképernyő egyáltalán nem működik.

Számos másik Galaxy S23 Ultra tulajdonos azt állítja, hogy az érintőképernyő a One UI 6.1 frissítés után teljesen leállt, és a probléma megkerülésének egyetlen módja az S Pen használata.

Pozitívum, hogy egyes Galaxy S23-as felhasználók azt mondják, hogy az érintőképernyővel kapcsolatos problémák megszűntek, miután a frissítés befejezte az összes alkalmazás optimalizálását, és újraindították telefonjaikat.

A Galaxy S23 felhasználók kijelző problémákra panaszkodnak

Érdekes módon az érintett felhasználók közül jópáran elismerik, hogy Galaxy S23-aikban nem OEM-ek képernyőcseréi vannak. Más szóval, ezek nem eredeti alkatrészek.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Lehetséges, hogy más érintett felhasználók nem OEM-képernyőkkel rendelkeznek, de ezt a részletet nem említették a Samsung közösségi bejegyzéseiben, de az is valószínű, hogy a probléma és a nem eredeti kijelzők nem kapcsolódnak egymáshoz.

Nem mintha ez lenne az első probléma, amelyet az S23 ügyfelei jelentettek. A Galaxy S23 felhasználók korábbi fórumbejegyzései szerint a telefonok melegebben futnak a One UI 6.1 frissítés után. Mások szerint az ujjlenyomat-szkennerek nem olyan érzékenyek, mint korábban.

Ha ez az új Galaxy S23 érintőképernyővel kapcsolatos probléma széles körben elterjedt, a Samsung valószínűleg egy jövőbeli firmware-frissítéssel orvosolni fogja. Különösen akkor, ha a probléma nem kapcsolódik nem OEM-komponensekhez.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei