Műholdas kommunikációval és szuperfényes képernyővel jöhet a Galaxy S23 széria

2022.11.25| Tech Radar

Már csak néhány hónapra vagyunk a Samsung Galaxy S23 termékcsalád piacra dobásától, de szokás szerint sok új funkcióról és fejlesztésről még a megjelenés előtt pletykák születhetnek, és két lehetséges frissítés is kiszivárgott.

Nagy az esély, hogy a Samsung Galaxy S23 széria valamilyen formában támogatja a műholdas kommunikációt. Ez az ETNews egyik jelentéséből származik, amely azt állítja, hogy a Samsung az Iridiummal – egy globális műholdas kommunikációs vállalattal – dolgozik azon, hogy biztosítsa ezt a funkciót a Galaxy S23 vonalon.

Míg az Iridium képes hang- és adatkommunikációs szolgáltatásokat nyújtani, a Samsung állítólag az S23 műholdas képességeit szöveges üzenetekre és kis képekre korlátozza, mivel csak egy kis antennát tud a telefonba helyezni.

Ez korlátozottnak hangzik, de elegendőnek ahhoz, hogy segítséget nyújtson a kapcsolattartókhoz vagy a segélyszolgálatokhoz olyan helyzetekben, amikor nincs hálózati lefedettség.

Műholdas kommunikációval és szuperfényes képernyővel jöhet a Galaxy S23 széria

A mai Samsung Galaxy S23 másik szivárgása kifejezetten a Samsung Galaxy S23 Ultrához kapcsolódik, amelynek képernyője állítólag akár 2150 nit fényerőt is elérhet – vagy talán még magasabbat is.

Ennek forrása @RGcloudS, aki ezt az állítást Twitteren osztotta meg, de megjegyezte, hogy a maximális fényerő kissé eltérhet az induláskor – akár 2200 nit is lehet. – további kiigazítások miatt.

Referenciaként a Samsung Galaxy S22 Ultra 1750 nites fényerővel rendelkezik, tehát ez egy nagy frissítés lenne, ami hasznos lehet abban, hogy világosan láthassa a képernyőt erős napfényben.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az iPhone 14 Pro Max legyőzése a cél?

A bolygó legfényesebb okostelefon-kijelzője jelenleg az iPhone 14 Pro Maxé, amely elérheti a 2000 nitet, tehát ha ez a szivárgás helyes, akkor a Samsung legyőzi az Apple-t, és új rekordot állít fel.

De a Samsung akkor is versenyezni fog az Apple-lel, ha soron következő telefonjai támogatják a műholdas kommunikációt, mivel jelenleg az iPhone 14-es vonal nagyon kevés olyan készülék közé tartozik, amelyek rendelkeznek ezzel a funkcióval.

Kérdések azonban továbbra is fennállnak, hogy a Samsung megvalósítását hogyan lehet összehasonlítani az Apple-ével és melyik lesz jobb.

Az opció az iPhone 14-es sorozaton a segélyszolgálattal való kapcsolatfelvételre korlátozódik, és a funkció jelenleg csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el. Egyelőre tehát marad a kérdés, hogy a Samsung engedélyezi-e az általánosabb műholdas kommunikációt, és a világ mely részein lesz elérhető a szolgáltatása.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMegszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

2022.11.16
| Phone Arena
Egy friss Samsung Galaxy A54 5G szivárgás felfedte, mi lehet 2023 legjobb középkategóriás telefonja.
Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

2022.10.11
| Phone Arena
A Meta több mint négyszáz Facebook-kompromittáló Android- és iOS-alkalmazást észlelt, amelyeket „azonnal” törölnie kellene adatai védelme érdekében.
Ez a telefon le fogja alázni fotózásban a Galaxy S23 Ultrát

Ez a telefon le fogja alázni fotózásban a Galaxy S23 Ultrát

2022.11.16
| FoneArena
A vivo X90 Pro9 2K E6 AMOLED kijelzővel, Snapdragon 8 Gen 2, 1 hüvelykes érzékelővel decemberben kerülhet forgalomba.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei