A Samsung megerősítette a One UI 6.1 AI funkcióit a Galaxy S22-hez és sok máshoz

2024.04.16| Android Headlines

A Samsung hivatalosan bejelentette a One UI 6.1 frissítést a Galaxy S22 sorozathoz, a Galaxy Z Fold4-hez, a Galaxy Z Flip4-hez és a Galaxy Tab S8 sorozathoz.

Nem, még nem kezdődött el a frissítés - május elején érkezik. Azonban a vállalat megerősítette azokat az AI funkciókat, amelyeket ezek az eszközök kapnak.

A Galaxy S22 és mások AI funkciókat kapnak a One UI 6.1-gyel

A One UI 6.1 a Samsung saját Android felülete legújabb változata. A Galaxy S24 sorozattal debütált, és az Android 14-en alapulva AI funkciókat, kamera javításokat és néhány más változást hoz a Galaxy eszközökre. A koreai cég március végén kiadta a frissítést a Galaxy S23 sorozathoz, a Galaxy S23 FE-hez, a Galaxy Z Fold5-höz, a Galaxy Z Flip5-höz és a Galaxy Tab S9 sorozathoz.

Nyilvánvaló volt, hogy a One UI 6.1 elérhető lesz a 2022-es és 2021-es Samsung csúcsmodellekhez, beleértve a hajlítható készülékeket is - néhány pénztárcabarát és középkategóriás eszköz is megkapja a frissítést. Egy moderátor a vállalat hivatalos közösségi fórumán nemrég megerősítette, emellett felvázolták az új funkciók vázlatait, amelyeket ezek az eszközök kapnak a frissítéssel.

A Samsung most részletesen ismertette a részleteket. A vállalat szerint a 2022-es csúcsmodellek, amelyek a Galaxy S22 sorozatot, a negyedik generációs hajlítható készülékeket és a Galaxy Tab S9 sorozatot tartalmazzák, Circle to search keresést kapnak, csevegést segítenek, tolmácsot, élő fordítást, jegyzetsegítőt, böngészést segítőt, generatív szerkesztést, szerkesztési javaslatot és AI által generált háttérképet.

A Samsung megerősítette a One UI 6.1 AI funkcióit a Galaxy S22-hez és sok máshoz

Azok a funkciók, amelyekek ezekre az eszközökre nem érkeznek meg, az Instant Slo-mo, a zárolási képernyő háttérkép időjárási hatásai és a Super HDR. Az utóbbi kettő kizárólag a Galaxy S24 sorozathoz tartozik, de az Instant Slo-mo bekerült a Galaxy S23 sorozatba, az ötödik generációs hajlíthatókba és a Galaxy Tab S9 sorozatba. Lehetővé teszi bármely videó azonnali lassítását a képernyő nyomvatartásával és tartásával.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A 2021-es modellek kevesebb AI funkciót kapnak

Bár a One UI 6.1 elérhető lesz a Galaxy S21 sorozathoz, a Galaxy Z Fold3-hoz és a Galaxy Z Flip3-hoz, ezek az eszközök kevesebb AI funkciót kapnak. A fent említett fórummoderátor azt mondta, hogy csak a körkeresést és a csevegés segítését kapják meg. Az előbbi egy Google-funkció, amely lehetővé teszi bármilyen gyors keresést a képernyőn. Az utóbbi segít átfogalmazni az üzeneteit az üzenet hangvételének és stílusának testreszabása érdekében.

A Samsung olcsóbb és középkategóriás Galaxy eszközei is lemaradnak az új AI funkciókról. Ezekben az eszközökben használt processzorok nem elég erősek az AI funkciók futtatásához. Más változásokat és javításokat kell kapniuk, amelyek részei a One UI 6.1-nek. A Samsung szerint a frissítés májusban kezdődik. Lehet, hogy júniusig tart, mire minden támogatott készülékre elérhető lesz az update.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei