Nevetségesen olcsó a világ egyik legkisebb okostelefonja

2016.04.20| Phone Arena

Jelenleg az Amazon oldalán vásárolható meg a világ legkisebb, androidos okostelefonja, amely mindössze 2.4 colos kijelzõvel rendelkezik.

A fentiekbõl összerakható gyorsan, hogy nem egy csúcsmobil tudását kapta a Posh Mobile Micro X S240, amely neve alapján akár Marty McFly telefonja is lehetne a jövõbõl. Vagy a múltból. Egyre nagyobb sikert aratnak az újra kis méretû készlékek, elég csak megnézni, hogy már az Apple is újra kicsinyít az Apple iPhone SE-vel. A két kütyü közti különbség mindössze annyi, hogy az Apple modellje felsõkategóriás tudással rendelkezik, ám a mini újdonság nem. A Posh Mobile Micro X S240 egy mindössze 2.4 colos kijelzõvel rendelkezik, így még kisebb mint a 2007-es LG Voyager butafon, amely 2.81 colos megjelenítõjével eleve kiemelkedõen pici volt.

Nevetségesen olcsó a világ egyik legkisebb okostelefonja

A készülék tudását egy kétmagos, 1 gigahertzes MediaTek MT 6572M processzor, 512 megabájt RAM és 4 gigabájt belsõ tárhely jellemzi. A hátlapi kamera 2 megapixeles, az elõlapi VGA felbontású, míg az akkumulátor 650 mAh. A ma már nevetségesen gyengének tûnõ hardverhez egyébként Android 4.4 KitKat rendszer tartozik. A mobil az Amazonnál 52.55 dolláros áron érhetõ el kékben, pinkben vagy fehérben, valamint még egy 15 dollár értékû Uber kupon is jár hozzá. Van, aki bevállalja magának?

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Nevetségesen olcsó a világ egyik legkisebb okostelefonjaA cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei