Olcsó okostelefonok a Nokia-tól. Bemutatták az Asha 308 és Asha 309 telefonokat

2012.09.25| Nokia

Bemutatták az Asha Touch család legújabb tagjait

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Nokia ma bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron. A gyorsabb internetezéshez a Nokia bemutatta a Nokia Xpress Böngésző új verzióját, amely elmondásuk szerint a hagyományos böngészőkhöz képest akár 90 százalékkal hatékonyabb mobilböngészést, és a számos webes alkalmazásokhoz gyorsabb hozzáférést tesz lehetővé.

Olcsó okostelefonok a Nokia-tól. Bemutatták az Asha 308 és Asha 309 telefonokat

Az új készülékek swipe ujjmozdulatokkal irányítható felhasználói felületet és a független alkalmazásfejlesztések számára nyílt környezetet kínálnak. Ezek miatt az egész Asha Touch sorozat kiérdemelte az okostelefon-besorolást az olyan nemzetközi piackutató cégektől és elemzőktől mint a GfK és az IDC.

A Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 a Nokia eddigi legmegfizethetőbb kapacitív érintőképernyős készülékei. A Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 várható nettó kiskereskedelmi ára megközelítőleg 99 dollár lesz, és előreláthatólag 2012 negyedik negyedévétől lesznek kaphatóak.

A Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 2G-s készülékek legfontosabb jellemzői a 3,0 WQVGA kapacitív kijelző, több kezdőoldal, a sztereó rádió, hangszórók és az akár 32GB-s microSD kártyák támogatása. A Nokia Asha 309 az egy SIM kártyás változat Wi-Fi támogatással érkezik, míg a Nokia Asha 308 egy kettős SIM kártyás készülék, amely a Nokia Easy Swap technológiáján alapul. Az Easy Swap lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan és könnyen váltsanak több SIM kártya között, az akkumulátor eltávolítása vagy a telefon kikapcsolása nélkül.

A telefonok 40 ingyenes prémium EA játékkal érkeznek majd a felhasználókhoz, valamint az Asha Touch sorozatban először olyan közösségi funkciók lesznek elérhetőek mint az önálló Facebook és Twitter kliensek, a Nokia Messaging Service, és a böngészőbe ágyazott videostreamelés olyan oldalakról mint a YouTube.
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei