Nem lesz több olcsó iPhone

2014.11.27| BGR

Az Apple megszünteti az olcsóbb, színes iPhone változat, az 5c gyártását és értékesítését.

Az Apple megszünteti az olcsóbb, színes iPhone változat, az 5c gyártását és értékesítését. A cég 2013-ban mutatta be az iPhone 5c-t, a műanyag, élénk színű burkolattal ellátott olcsóbb okostelefont, ám jövőre megszűnik a gyártás év közepén – adat hírül a tajvani Industrial and Commercial Times. Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője azt is elárulta, hogy az iPhone 4S gyártása jövő év végén fejeződik csak be.

Nem lesz több olcsó iPhone

Az iPhone 5c volt az első olyan almás mobil, amely meglepően sokféle, rikító színben megvásárolható, szemben a többi iPhone modell fekete, fehér, illetve újabban néhány, továbbra is igen visszafogott, elegáns színével. Annak ellenére, hogy olcsóbb volt nagytestvéreinél, mégsem ért el igazán átütő sikert, tehát az emberek továbbra is a drága változatokat preferálták. Az Apple iPhone 5c csak 8 gigabájtos változatban érhető el és jelenleg is a legolcsóbb, újonnan megvásárolható iPhone-t jelenti a piacon. A másik ok,a miért az Apple a gyártás leállítása mellett döntött, hogy a készülék nem támogatja a TouchID ujjlenyomat-olvasót a home gombban, amely alapvető eleme a gyártó Apple Pay terveinek.Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei