Nagy kamera frissítés érkezik a Galaxy S23 sorozathoz

2023.03.13| SamMobile

A Galaxy S23 sorozat kifogástalan kamera hardverrel rendelkezik, és a mindennapi életben nyújtott teljesítménye is megfelel a vállalat állításainak.

A Galaxy S23 Ultra - tesztünk itt olvasható - a csillagos égbolt fotózására is képes 200 megapixeles kamerájával az egyik legrészletesebb képet adja, amit okostelefonnal készíthetünk. A hab a tortán a Galaxy S23 tulajdonosok számára IceUniverse megbízható tippadó legújabb tippje, amelyből kiderül, hogy a Samsung egy nagy frissítést tervez a Galaxy S23 sorozathoz, amely a kamera optimalizálására összpontosít.

Több Galaxy S23 tulajdonos már jó ideje panaszkodik az e telefonok használatával készített elmosódott képek miatt. Még a Galaxy S23 Ultra sem kímélték, és a hírek szerint nem teljesít megfelelően. Mivel a Galaxy S23 Ultra elsődleges 200 megapixeles kamerája a pixel-binning hatás miatt 12 megapixeles képeket készít, kevesebb zajnak kellene lennie, a képeknek élesebbnek kellene lenniük, és jobb dinamikatartományt kellene nyújtaniuk. A felhasználók azonban nem kapták meg a kívánt eredményeket. 

Nagy kamera frissítés érkezik a Galaxy S23 sorozathoz

Ha IceUniverse információiból indulunk ki, akkor a Samsung idén márciusban egy kameraoptimalizáló frissítést fog kiadni a Galaxy S23, Galaxy S23+ és Galaxy S23 Ultra készülékekre. A feltételezések szerint az ezen telefonok által rögzített képminőség javulása mellett a frissítés a Samsung telefonoknál általában jelenlévő shutter lag problémát is érintené. Szeretnénk, ha a legjobbak közé tartozó Apple iPhone-ok közelébe kerülne.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

IceUniverse szerint a közelgő Galaxy S23 frissítés az Éjszakai módot is javítani fogja. A Samsungot azzal vádolták, hogy az Éjszakai módban túlságosan feldolgozza és túlélesíti a képeket. A frissítés kiadásának pontos dátumát nem említik, de várhatóan március vége felé érkezik a frissítés.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

2023.10.06
| SamMobile
A Samsung Developer Conference 2023 tegnap este kezdődött, és az egyik legjobban várt bejelentés a One UI 6.0 volt.
Vége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

2023.10.03
| SamMobile
Néhány órával azután, hogy a szabványos Galaxy S24 nagyfelbontású renderjei kiszivárogtak az interneten, most minden oldalról láthatjuk az Ultra modellt rendereléseken és 360 fokos videón.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei