Nagy kamera frissítés érkezik a Galaxy S23 sorozathoz

2023.03.13| SamMobile

A Galaxy S23 sorozat kifogástalan kamera hardverrel rendelkezik, és a mindennapi életben nyújtott teljesítménye is megfelel a vállalat állításainak.

A Galaxy S23 Ultra - tesztünk itt olvasható - a csillagos égbolt fotózására is képes 200 megapixeles kamerájával az egyik legrészletesebb képet adja, amit okostelefonnal készíthetünk. A hab a tortán a Galaxy S23 tulajdonosok számára IceUniverse megbízható tippadó legújabb tippje, amelyből kiderül, hogy a Samsung egy nagy frissítést tervez a Galaxy S23 sorozathoz, amely a kamera optimalizálására összpontosít.

Több Galaxy S23 tulajdonos már jó ideje panaszkodik az e telefonok használatával készített elmosódott képek miatt. Még a Galaxy S23 Ultra sem kímélték, és a hírek szerint nem teljesít megfelelően. Mivel a Galaxy S23 Ultra elsődleges 200 megapixeles kamerája a pixel-binning hatás miatt 12 megapixeles képeket készít, kevesebb zajnak kellene lennie, a képeknek élesebbnek kellene lenniük, és jobb dinamikatartományt kellene nyújtaniuk. A felhasználók azonban nem kapták meg a kívánt eredményeket. 

Nagy kamera frissítés érkezik a Galaxy S23 sorozathoz

Ha IceUniverse információiból indulunk ki, akkor a Samsung idén márciusban egy kameraoptimalizáló frissítést fog kiadni a Galaxy S23, Galaxy S23+ és Galaxy S23 Ultra készülékekre. A feltételezések szerint az ezen telefonok által rögzített képminőség javulása mellett a frissítés a Samsung telefonoknál általában jelenlévő shutter lag problémát is érintené. Szeretnénk, ha a legjobbak közé tartozó Apple iPhone-ok közelébe kerülne.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

IceUniverse szerint a közelgő Galaxy S23 frissítés az Éjszakai módot is javítani fogja. A Samsungot azzal vádolták, hogy az Éjszakai módban túlságosan feldolgozza és túlélesíti a képeket. A frissítés kiadásának pontos dátumát nem említik, de várhatóan március vége felé érkezik a frissítés.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei